Po nuotykių su nepažįstama mergina klaipėdiečiui - nuostoliai

Girtas 40-metis klaipėdietis po pažinties su mergina neteko auksinės grandinėlės, striukės, pinigų telefonų, buvo sumuštas ir išmestas lauk.

1972 metais gimęs Sergiejus vėlų pirmadienio vakarą prie didžiausio uostamiesčio prekybos centro pamatė merginą. Ši užkalbino vyrą, paprašė jo cigaretės, o netrukus jau draugiškai plepėjo.

Netrukus nepažįstamoji Sergiejų pasikvietė pratęsti pažintį į savo namus. Pora nuėjo į Reikjaviko gatvės 9 namą.

Su naująja pažįstama vyras čia bendravo keletą valandų. Tiesa, vėliau vyras tikino, kad su mergina tik gėrė alkoholinius gėrimus.

Paryčiais Sergiejus susiruošė namo, tačiau mergina nusegė jam nuo kaklo auksinę grandinėlę ir pareikalavo 400 litų. Vyras pareiškė, kad pinigų nemokės.

Tada iš to paties buto kito kambario išbėgo du vyrai, sumušė Sergiejų, atėmė jo striukę, kurioje buvo dokumentai, pinigai bei du mobiliojo ryšio telefonai ir išstūmė vyrą lauk.

Labai girtas, ašarojantis klaipėdietis iš Reikjaviko gatvės nužingsniavo tiesiai į policiją. Kokiame bute jis lankėsi ir buvo nuskriaustas, tąkart vyras nesugebėjo pasakyti. Jis tikino, kad neteko daiktų, kurių vertė – 3700 litų.

Tačiau pareigūnai netrukus rado merginą ir jos pagalbininkus.

Tai seniai policijai žinoma prostitutė Inga. Reikjaviko 9-ajame name ji nuomojasi butą. Jai pagelbėję vyrai – taip pat žinomi policijai asmenys.

Bute, kuriame gyvena ši mergina ir vyrai, pareigūnai rado Sergiejaus daiktus.

Inga sulaikyta, policijos pareigūnai tikisi, kad teismas leis ją suimti ilgesniam laikui. Abu vyrai po apklausos išleisti.

Esama spėjimų, kad ši mergina gali būti įvykdžiusi daugiau nusikaltimų.


Šiame straipsnyje: vagystėapiplėšimaspažintis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vėlai vakar

Vėlai vakar portretas
1972 metais gimęs klaipėdietis S. A. pranešė, kad pirmadienį vėlai vakar prie Taikos pr. 61 namo susipažino su 30 metų mergina ir su ja Reikjaviko g. 9 namo bute girtavo. Vėlai vakar trisdešimtmetė "išdūrė" vyrą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių