Po nuomonės apie policininkus – į areštinę dėl „žolės“

Policininkus keikęs girtas šiaulietis turės atsakyti ir dėl viešosios tvarkos pažeidimo, ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.    

Ketvirtadienį vakare tik dėl viešosios tvarkos pažeidimo Lyros gatvėje sulaikytas ir prasiblaivyti  į Šiaulių miesto policijos komisariatą patrulių atvežtas 25-erių metų šiaulietis V.Ch. atsidūrė areštinėje - asmens apžiūros metu jo rankinėje buvo rasta dėžutė su augalinės kilmės medžiaga, kuri įtariama esanti narkotinė.

V.CH. pareigūnų dėmesį atkreipė kavinėje labai nešvankiais žodeliai ir triukšmingai reikšdamas nuomonę apie Lietuvos policiją. Būdamas sunkaus girtumo (2,55 prom.) vaikinas, pareigūnų paprašytas apsiraminti ir netriukšmauti, tapo dar aršesnis ir toliau juos įžeidinėjo.

Todėl V.CH. buvo išvesdintas iš kavinės ir atvežtas į policijos komisariatą, kur paaiškėjo, kad jis dar piktnaudžiauja ir narkotinėmis medžiagomis. Anot vaikino, „žolės" jis parsivežė prieš savaitę grįždamas atostogų iš Anglijos. 

Pareigūnams iki šiol V. Ch. buvo žinomas kaip vagis ir plėšikas - už tai jis yra jau penkis kartus teistas. Šeštą kartą prieš teismą jis stojo jau už melagingą pranešimą apie nebūtą įvykį.

Praėjusių metų birželio 3 d. V.Ch. kreipėsi į Šiaulių miesto policiją dėl jo eksploatuojamo automobilio „Ford Escort" vagystės.

Pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą, tačiau jiems įtarimą sukėlė tai, kad tą pačią dieną Šiaulių rajone, Raizgių kaime, nuo kelio nuvažiavęs  automobilis rastas be jokių įsilaužimo žymių - durelių ir užvedimo spynelės buvo nesugadintos. 

Tyrimo metu buvo nustatyta, kad automobilio niekas net neketino vogti. Birželio 2 d. V.Ch. kartu su dviem savo pažįstamais iškylavo prie Bubiuose esančio ežero. Be alkoholio apsieita nebuvo. Kai vakare pradėjo lyti, visi sušoko į automobilį, už kurio vairo sėdo V.Ch.

Vaikinas posūkyje  jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir nulaužė ratą bei sugadino važiuoklę. Susirinkusi daiktus, trijulė pėsčiomis grįžo į Šiaulius. V.Ch., grįžęs namo, mamai pasakė, jog jo automobilį kažkas pagrobė.

Apie vagystę jis pranešė ir policijai. Matyt, bijodamas atsakomybės, nes važinėti jam nelabai sekėsi - prieš ketvertą metų jis taip pat buvo sukėlęs techninį eismo įvykį, o po keleto dienų už vairo sulaikytas dar ir neblaivus.


Šiame straipsnyje: sulaikytasnarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

hahaha

hahaha portretas
Ta lietuva ir tie policininkai idiotai ir asilai, nesakau, kad visi, bet 80 procentu tai taip. O musu valdzios istatymai absurdiski, greiciau parduotu ta lietuva (is mazosios ) kokiem Šveicarams tai patikekit butu daug geriau, nes Šveicarijoi ubagai geriau gyvena.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių