Po langų daužymo – padegimas

Vakar vakare Utenoje padegtas lopšelio-darželio „Voveraitė“ medinis sandėliukas. Ugniagesiams apie darželio teritorijoje liepsnojantį nedidelį pastatą pranešta 19.56 val.

Darželio-lopšelio vedėja Laimutė Meškuotienė neabejoja, kad šis padegimas paauglių iš šalia esančios mokyklos „Šaltenis“ darbas.

Pasak pedagogės, agresyviai nusiteikę moksleiviai, darželio teritorijoje renkasi beveik kiekvieną vakarą. „Ištisai jie čia trinasi, ramybės neduoda“, - kalbėjo L.Meškuotienė.

Su paaugliais ne kartą bandė kovoti ir patys lopšelio-darželio darbuotojai, ne kartą į pagalbą kviesti ir policijos pareigūnai. Tačiau rezultatų jokių. „Jei mes patys juos vejame, vaikai kerštaudami išdaužo darželio langus, o policija sugauti siautėjančių chuliganų nesugeba“, - guodėsi direktorė.

Sudegusiame sandėliuke buvo laikomi seni baldai, nebenaudojami kilimai. Padarytą žalą direktorė įvertino 300 litų. „Mums svarbiausia ne pinigai, ne sugadinti daiktai, o tai, kad policininkai prastai atlieka savo pareigas. Jei jie dažniau užsuktų į darželio teritoriją, tokių dalykų nebūtų. Bet Utenoje jau taip yra, įsisiautėję paaugliai tapo ne tik mūsų, bet ir viso miesto problema“, - sakė L.Meškuotienė.  


Šiame straipsnyje: padegtas darželis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Raštingas

Raštingas portretas
Nuo kada žodis daiktai rašosi "daigtai"?

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Gal po sio ivykio geriau saugos darzeli ?
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių