Plėšikų grobis nuo 90 iki 2500 litų

Nors policijos pareigūnai jau buvo pradėję džiaugtis, kad šaltis priverčia sėdėti namuose net plėšikus, šeštadienio policijos suvestinės rodo, jog tai tebuvo laikina tyla prieš audrą.

Šeštadienį skirtinguose Lietuvos miestuose įvykdyti penki plėšimai, operatyviai pavyko sulaikyti šešis įtariamuosius, dar trys nusikaltimai kol kas yra neišaiškinti.

Apie 14.30 val. netikėtų svečių sulaukė Plungėje Stoties gatvėje įsikūrusi viena uždaroji akcinė bendrovė. Pasak tuo metu ten dirbusio 36 metų vyro, į patalpas užėję du iš matymo pažįstami jaunuoliai, pagrasino jam daiktu panašiu į pistoletą bei gumine lazda ir pagrobė akumuliatorių bei 800 litų.

Apie apiplėšimą vyras iškart informavo policijos pareigūnus ir šie netrukus sulaikė ir į areštinę uždarė penkis įtariamuosius: 27 metų M.J. ir V.R. 19-ametį A.V., 25 metų D.P. ir 21 metų K.J.

Apie 18 val. apiplėšimas įvykdytas Kaune, K.Baršausko gatvėje. Čia, prie prekybos centro, trys jaunuoliai pagrasino peiliu 16-amečiui ir atėmė jo striukę, kurios kišenėje buvo mobiliojo ryšio telefonas. Nuostolius paauglys įvertino 300 litų.

19. 20 val. Vilniuje, Perkūnkiemio gatvėje į uždarosios akcinės bendrovės parduotuvę užėjo vyriškis, kuris, grasindamas 24 metų darbuotojai iš kasos aparato pagrobė 2500 litų.

Apie 20 val. Vilniuje, Kazliškių gatvėje, iš matymo pažįstamas jaunuolis, grasindamas peiliu, apiplėšė 29 metų J.S. Plėšiko grobis - mobiliojo ryšio telefonas ir baltojo aukso žiedas. Nuostolis - 1300 litų.

Beveik tokiu pačiu laiku (apie 20 val) Prienų rajone, Lelionių kaime 19-ametis V.B. įsiveržė į 77 metų moters namus. Žinodamas, kad garbaus amžiaus moteris namuose gyvena viena, plėšikas elgėsi ypač įžūliai - išlaužė duris, išdaužė lango stiklą. Grobio nebūta didelio, vos 90 litų, tačiau į areštinę uždarytas nusikaltėlis turės atlyginti ir už duris bei lango stiklą.


Šiame straipsnyje: plėšimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių