Plėšikai pakeleivį išlaipino miške

Klaipėdiečio kelionė pakeleivingomis mašinomis iš Švėkšnos ligoninės namo baigėsi nemaloniu incidentu. Vyrą pavežę vaikinai jį apiplėšė ir grasino sumušti veržliarakčiu.
Iš Švėkšnos ligoninės 52 metų klaipėdietis išvažiavo užvakar rytą. Vyriškis sustabdė pakeleivingą mašiną ir sėkmingai pasiekė Šilutės rajone esantį Vilkyčių kaimą.

Keliauti toliau autobusų stotelėje išlipusiam klaipėdiečiui sekėsi sunkiau. Kito automobilio vyriškis laukė daugiau nei valandą. Po vidurdienio prie klaipėdiečio sustojo automobilis „VW Jetta", kuriame sėdėjo keturi vaikinai. Vairuotojas sutiko vyriškį pavežti iki Klaipėdos.

Uostamiesčio gyventojui jaunuoliai nesukėlė jokių įtarimų. Jis pasidėjo maišelį su daiktais į bagažinę ir įsėdo į automobilį. Tačiau sėkmingai keliauti klaipėdiečiui teko vos kelis kilometrus.

Pasiekus Šilininkų kaimą automobilio vairuotojas sustojo prie kelio šalia miško esančioje stovėjimo aikštelėje. Jis pakeleivio pareikalavo išlipti iš mašinos.
Klaipėdietis nuėjo pasiimti savo daiktų iš automobilio bagažinės, tačiau vairuotojas to daryti neleido. Jaunuolis išlipo iš mašinos ir pakeleiviui liepė  bėgti į mišką.
Vyriškiui pasirodė, kad vaikinas turi peilį. Iš automobilio išlipo dar vienas jaunuolis. Išsitraukęs veržliaraktį šis pagrasino klaipėdiečiui suknežinti galvą, jei šis neklausys nurodymo.

Vyriškis pradėjo eiti miško link, kaip liepė jaunuoliai. Tuomet automobilio vairuotojas jam iš rankų išplėšė mobiliojo ryšio telefoną. Vaikinai iškraustė ir vyriškio kišenes - paėmė pinigus, cigaretes. Klaipėdietis pasileido bėgti į mišką,  vaikinai sėdo į automobilį nuvažiavo.

Miške likęs nelaimėlis neteko ir dokumentų, striukės, kojinių, pižamos, marškinių, užrašų knygutės, vaistų. Uostamiestyje vadybininku dirbantis vyras nuostolius įvertino 700 litų.

Nukentėjusysis tvirtino, kad jį užpuolę jaunuoliai - apie 20 metų amžiaus. Veido bruožų klaipėdietis neįžvelgė. Jaunuoliai ant galvų buvo užsidėję gobtuvus, apsirengę tamsiais rūbais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių