Plastinių operacijų „karalienė“ už prostituciją nubausta 5 kartą

Plastinių operacijų „karaliene“ vadinama Rūta Pranckūnaitė, nuoga šokusi iš Televizijos bokšto yra ne tik erotinio masažo specialistė, bet ir prostitutė su 18 metų stažu.

36 metų moteris už šią savo veiklą jau yra bausta penkis kartus. Paskutinį kartą už vertimąsi prostitucija Vilniaus miesto 1-osios apylinkės teismas jai skyrė 500 litų baudą.

Prieš porą metų įsigijusi verslo liudijimą erotiniams masažams daryti, R.Pranckūnaitė, pasirodo, duonai užsidirbdavo ne tik iš jo. Klientu apsimetusį policijos pareigūną moteris sutiko lytiškai patenkinti tik už 150 litų.

Teisme R.Pranckūnaitė visiškai pripažino savo kaltę ir paaiškino, kad tokiu būdu pinigus užsidirba nuo 18 metų.

R.Pranckūnaitė išgarsėjo dėl savo plastinių operacijų skaičiaus. Jei ne kartą gražintos krūtys, nosis, pilvas, koreguota kakta, antakiai, siurbti riebalai, tobulinti lyties organai.

Pirmą kartą į plastikos chirurgų rankas ji atsidavė iširus santuokai. „Tikėjausi, kad prisikelsiu dvasiškai. Prabudusi po narkozės vyliausi pradėti naują gyvenimą“, - žurnalistams yra sakiusi R.Pranckūnaitė.

Po pirmosios operacijos sekė dar keliolika, tačiau moteris vis dar randa savo kūno vietų, kurias norėtų tobulinti. „Operacijos man pakeičia poilsines keliones į užsienio šalis. Aš niekur nekeliauju, todėl kiekviena operacija man - tarsi kelionė į rojų“, - yra kalbėjusi R.Pranckūnaitė.

Ji taip pat yra dalyvavusi realybės šou „9,5 savaitės.


Šiame straipsnyje: prostitucija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių