Pirmadienio gaisruose žmonės nenukentėjo

Savaitės pradžia ugniagesiams buvo palyginti rami. Priešgaisrinės apsaugos departamentas pranešė, kad per praėjusią parą šalyje užgesinti 32 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.

Vakar apie 14 val. 40 min. Kupiškio rajone, Vaduvų kaime, užsidegė kombainas „KLAS 114 CS". Per gaisrą apdegė variklio skyrius.

Apie 15 val. Panevėžyje, Danutės gatvėje, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko ūkinis pastatas. Gaisro metu išdegė medinio pastato vidus, sudegė dalis sienos ir durys.

Pirmadienio vakarą, apie 20 val. 30 min., gaisras kilo Vilniuje, Mokyklos gatvėje, kol kas nenustatyto savininko gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą apdegė išorinė namo siena bei stogo konstrukcijos.

Dar vienas gyvenamasis namas apie 23 val. 15 min. užsiliepsnojo Tauragės rajone, Keterių kaime. Gaisras įsiplieskė namo verandoje ir persimetė į stogą. Supleškėjo pastato stogas, apdegė veranda.

Šiąnakt apie 4 val. 30 min. Šalčininkų rajone, Eišiškių miestelyje, Vilniaus gatvėje, iš vidaus užsidegė metalinis kioskas. Per gaisrą išdegė kiosko vidaus sienos, sudegė čia buvusios spaudos ir kanceliarinės prekės.

Be gaisrų gesinimo vakar ugniagesiai dar 31 kartą buvo iškviesti padėti įvairiausių nelaimių ištiktiems žmonėms. Net 7 kartus jiems teko vykti naikinti širšių lizdų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių