Pensininkę išžaginęs jaunuolis – už grotų

Kauno rajono apylinkės teismas vakar leido trims mėnesiams suimti 21 metų Gediminą Pijoraitį, kuris įtarimas išžaginęs pensininkę.

Nusikaltimas įvykdytas rugsėjo 7-ąją, apie 4 val.  G.Pijoraitis, įsibrovęs į septyniasdešimtmetės Kauno rajono Domeikavos seniūnijos Voškonių gyventojos butą, ją išžagino bei žiauriai sumušė. Į aukos namus įtariamasis pateko pro balkoną.
Nusikaltimo auka tapusi pensininkė prisiminė tąnakt išgirdusi beldimą. Uždegus kambaryje šviesą, triukšmas nutilo. Bet vos tik moteris atidarė balkono duris, ant moters užgriuvo jaunuolis, kuris ėmė ją smaugti ir be jokių skrupulų pareikalavo sekso.

Sužvėrėjusio užpuoliko auka teprašė vieno - palikti ją gyvą. Gyvulišką orgiją surengęs nepažįstamasis savo aistrą tenkino visais įmanomais būdais. Kartu jis negailestingai talžė auką, rovė plaukus, daužė dantis. Vėliau ligoninėje nukentėjusiajai buvo konstatuotas dviejų stuburo slankstelių lūžis.

Per apklausas ir teismo salėje G.Pijoraitis ašarodamas atgailavo dėl savo poelgio. Nustatyta, kad nusikaltimą jis įvykdė būdamas neblaivus, nes išvakarėse girtavo tame pačiame Voškonių kaime.

Ikiteisminį tyrimą atliekantys pareigūnai patvirtino, kad artimiausiu metu G.Pijoraičiui bus skirta kompleksinė psichiatrinė ir psichologinė ekspertizė. Specialistai turėtų atsakyti, ar šįkart susidurta su lytiniu iškrypimu - gerontofilija.

Jaunuolis antradienį paryčiais buvo sulaikytas Voškonių gyvenvietėje, jo vaiką auginančios draugės nuomojamame bute. Čia jis pasislėpė iškart po nusikaltimo. Dar miegantis draugės lovoje užkluptas G.Pijoraitis teisėsaugininkams nesipriešino.
Paskutiniais duomenimis, nukentėjusiosios sveikatos būklė gerėja, ji jau pradeda vaikščioti. Iš Kauno medicinos universiteto klinikų ji perkelta į Reabilitacijos ligoninę. Moteris, kaip ir jos artimieji, mano, kad nuo blogiausios įvykių baigties ją apsaugojo tikėjimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių