Peiliu sužalotas ir apiplėštas „Dviratuko“ atlikėjas

Šiauliuose smarkiai sumuštas ir peiliu sužalotas dainininkas Eugenijus Ostapenka.  Skandalistas po operacijos buvo paguldytas į Šiaulių ligoninės neurochirurgijos skyrių, praneša Šiaulių televizijos žurnalistai.  

Trečiadienį vakare Šiaulių policijos patruliai šalia Talkšos ežero pastebėjo kruviną smarkiai sumuštą vyriškį. Pareigūnai atpažino nukentėjusįjį – tai buvo daug kam girdėtos dainos „Dviratukas“ autorius.

Nesibaigiančiomis girtuoklystėmis pagarsėjęs atlikėjas buvo labai girtas, tačiau pareigūnams pavyko išsiaiškinti, kad E.Ostapenka buvo apiplėštas. Dainininkas net nesuvokė, kokiame jis mieste ir kaip čia atsidūrė.

Policininkai „žvaigždę“ skubiai nuvežė į ligoninę. Ten jam susiūta kairė ranka. Dėl galvos traumos atlikėjas naktį paguldytas į neurochirurgijos skyrių.

Pareigūnai sulaikė vieną įtariamąjį – 26-erių metų šiaulietį. Įtariamajam nustatytas  1,82 promilės girtumas. Jis uždarytas į areštinę. Policijai dėl savo kriminalinės praeities sulaikytas šiaulietis yra žinomas.

Ketvirtadienį E.Ostapenka susitiko su Šiaulių televizijos žurnalistais. „Restoranų liūtui“ atmintis rytą praskaidrėjo ir jis papasakojo apie užpuolimą. Kieme šalia Psichiatrijos skyriaus susitikimą su žurnalistais paskyręs atlikėjas sako, kad jį žiauriai sužalojo atsitiktiniai sugėrovai.

Antradienį klaipėdietis E.Ostapenka atvyko į Šiaulius paviešėti pas draugus. Trečiadienio rytą dainininkas susiruošė važiuoti namo, tačiau nusprendė dar pavaikštinėti po jam patikusį miestą. E.Ostapenką domino centrinė miesto gatvė.

Nuo restoranų pažintį su miesto centru pradėjęs dainininkas netrukus susirado tris nepažįstamus draugus, su kuriais tęsė ekskursiją po miesto kavines.

Gerokai įkaušęs E.Ostapenka vaišino sugėrovus. Šie pavakare pasiūlė važiuoti prie Talkšos ežero. Girtuoklystės buvo tęsiamos gamtoje.

E.Ostapenka mažai prisimena, kas įvyko prie ežero, bet sako, kad staiga vienas iš trijų bičiulių tapo labai agresyvus. Įvyko konfliktas: sugėrovas išsitraukė peilį ir ėmė juo mosikuoti.

„Jis norėjo mane nužudyti“, – sakė prislėgtas E.Ostapenka. Užpuolikas supjaustė odinę dainininko striukę, smarkiai sužalojo kairę ranką: dainininkui susiūtas delnas, jis nevaldo trijų pirštų.

Trijulė smarkiai suspardė dainininką, po užpuolimo pradingo mobilusis telefonas. „Laimė, nors pinigai liko“, – guodėsi nelaimėlis.

„Dabar laukiu savo draugės Katunskytės – ji žadėjo atvažiuoti į Šiaulių ligoninę mane aplankyti“,  – Šiaulių televizijai išdavė iš ligoninės paleistas pagiringas E.Ostapenka.

Tai ne pirmas kartas, kai E.Ostapenka nukenčia per atsitiktines pažintis baruose. Dar prieš porą savaičių bulvarinė spauda daug rašė apie maždaug prieš mėnesį įvykusį uostamiesčio skandalisto pagrobimą. Susipažinęs su keliais asmenimis bare, E.Ostapenka neva apgaule įsodintas į nepažįstamųjų mašiną, nuvežtas į vieną sodybą, ten dvi paras kalintas ir kankintas.

„Antžmogiai“ neva filmavo jo egzekuciją, reikalavo 3 tūkst. litų ir visureigio. Apiplėštas E.Ostapenka sako pasprukęs, kai girti jo kankintojai užmigo – visas iki mėlynumo sumuštas pakeleivinga mašina parvažiavęs namo.


Šiame straipsnyje: Ostapenko

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių