Per paskutinį skambutį sunkiai sužalota motociklu važiavusi abiturientė

Tragiškai baigėsi paskutinio skambučio šventė Panevėžyje. Motociklą vairavęs panevėžietis žuvo, kartu su juo važiavusi  abiturientė labai sunkiai sužalota.

Nelaimė Panevėžio pakraštyje, kelyje į Šiaulius, įvyko penktadienį apie 10 val.

Klaipėdos gatvėje, sankryžoje prie prekybos centro, susidūrė lengvasis automobilis VW ir sportinis motociklas „Yamaha“. Po susidūrimo motociklininkas ir jo keleivė nuskriejo daugiau nei 50 metrų ir nukrito vejos.

Per avariją 31-ienų metų motociklininkas žuvo iš karto. Labai sunkiai nukentėjusi abiturientė skubiai išvežta į ligoninę. Dėl 18-metės panevėžietės gyvybės kovoja medikai – mažai vilčių, kad merginos gyvybę pavyks išgelbėti. Ligoninėje nukentėjusiajai atlikta skubi operacija.

Į ligoninę kreipėsi ir lengvojo automobilio vairuotoja. Ji sako, kad bandė pasukti į kairę, į automobilių aikštelę. Dideliu greičiu nuo Šiaulių pusės skriejęs motociklas per vairuotojos manevrą rėžėsi į VW. Į automobilio priekį atsitrenkęs motociklas apsuko lengvąją mašiną.

Pirminiais duomenimis, motociklo nepraleidusi 38-erių metų VW vairuotoja buvo blaivi.

Anot vairuotojos, ji net nespėjo pamatyti atlekiančio motociklo. Įvykio liudininkai spėja, kad motociklininkas su abituriente lėkė 200 km per valandą greičiu.

Dėl tragiškos avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas. Gali būti, kad kaltais bus pripažinti ir VW vairuoja, ir pagrindiniu keliu važiavęs motociklininkas.

Anot panevėžiečių, per paskutinio skambučio šventę abiturientai po miestą ir jo apylinkes važinėjo balionais išpuoštais motociklais. Kai kurie jų gerokai viršijo leistiną greitį. Įvykus nelaimei pasivažinėjimai motociklais buvo nutraukti, tačiau netrukus baikeriai su abiturientais pasivažinėjimus tęsė vėl.


Šiame straipsnyje: motociklininkas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių