Pas automobilių vagis rasta daugybė vogtų daiktų

Sostinės policija sulaikė tris anksčiau teistus vyrus, įtariamus automobilių vagystėmis. Pas juos rasta ir paimta daugybė įvairiausių daiktų.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, automobilių vagis sulaikė Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai kartu su sostinės Patrulių rinktinės pareigūnais.

Turėdami informacijos apie Vilniuje siaučiančią automobilių vagių grupuotę, pareigūnai pradėjo ieškoti nusikaltėlių. Operacija pavyko, vagys,  du 25-erių ir vienas ir vienas 33 metų vyrai, buvo sulaikyti su įkalčiais.

Nustatyta, kad visi trys anksčiau yra teisti. Vienas jų už prekybą narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis buvo teistas penkerių metų laisvės atėmimo bausme.

Per kratą pas įtariamuosius rasta ir paimta daugybė įvairių daiktų: racijų, pirštinių,  juodų kepurių,  žiūronai, medžiaginis maišelis su visrakčiais, skirtais automobilių spynoms atrakinti, trys dideli atsuktuvai, krepšys su kompiuterine įranga ir laidais, skirtais prisijungti prie automobilio kompiuterio ir kt.

Įtariama, kad dauguma šių daiktų yra  vogti.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriuje dėl autotransporto priemonių vagysčių pradėtas ikiteisminis tyrimas. Policija ragina Asmenis, atpažinusius savo daiktus, prašytume skambinti telefonais Vilniuje (8 5) 271 7158 arba 271 8523.

Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimo bausmės iki šešerių metų.


Šiame straipsnyje: vagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių