Pareigūnai Ukmergėje rado naminukės fabrikėlį

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai šalia namo esančiame garaže antradienį rado aparatą naminiams stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti ir apie 20 litrų naminių stiprių alkoholinių gėrimų, įtariama, naminės degtinės.

Policijos pareigūnai, turėdami išankstinės informacijos apie galimą neteisėtą naminės degtinės gaminimą bei realizavimą, antradienį atlikto kratą ukmergiškio A. B., gimusio 1950 metais, namuose.

Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį dėl namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio laikymo, gaminimo, gabenimo ar realizavimo, pranešė Vilniaus apskrities policija.

Baudžiamajame kodekse numatyta, kad asmuo, padaręs tokį nusikaltimą yra baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuostolis

nuostolis portretas
Bomzam, dabar tures lakti odekolona TRAINOI :DDD

NU IR KAS KAD RADO

NU IR KAS KAD RADO portretas
STAI JURBARKO RAJ VELIUONOJE KONTROBANDA PARDAVINEJE JAU GAL KOKIUS DU TRIS METUS DVI SEIMOS IR NIEKAS JIEMS NIEKO NEPADARO RESKIA JEI MOKESI DUOKLE TAI TAVES NIEKS NEJUDINS

www

www portretas
iteisinkit tai nereikes jieskoti ir bus abipuse nauda o kas nemoka vaisintis tegul laka kaip kiaules greiciau nusikapanos ir nereikes islaikyti ir morgas tures darbo ir bus visiem gerai ir visi laimingi kas zemeje o kti /danguje/ jei ne pekloje.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių