Pareigūnai sulaikė du 20-mečius, įtariamus įvykdžius plėšimą

Sostinės policija surengė slaptą operaciją, kurios metu sulaikė du 20-ečius Vilniaus miesto gyventojus. Jiems pareikšti įtarimai dėl plėšimo, padaryto įsibraunant į butą.

Pranešama, kad sulaikytieji - I.G. ir V.L. Jiems pareikšti įtarimai dėl plėšimo, padaryto įsibraunant į butą.

„Šių metų spalio 24 dieną minėti asmenys įsibrovė į vieną iš Taikos gatvėje esančių butų, sumušė buto šeimininkę J. O. Š. (gim. 1932 m.), surišo lipnia juosta ir iš buto pagrobė įvairių daiktų. Atliekant kratas pareigūnai rado ne tik dalį pagrobto turto, bet ir įrankių bei priemonių nusikaltimams daryti – radijo stotis, kaukę, savadarbę beisbolo lazdą, įrankius durų spynoms laužti, pistoletą“, - rašoma Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pranešime.

Abu įtariamieji ankščiau jau buvo teisti ne vieną kartą (6-7 kartus) už vagystes ir plėšimus. Pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šie asmenys yra įvykdę ir daugiau nusikaltimų Vilniaus mieste.

Įtariamiesiems Vilniaus 2 apylinkės teismas skyrė kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams. Lietuvos Respublikos Baudžiamasis kodeksas už padarytą plėšimą, kurio metu buvo įsibrauta į gyvenamąją patalpą, numato laisvės atėmimo bausmę iki septynerių metų.


Šiame straipsnyje: plėšikaiapiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių