Panevėžyje sulaikyta beveik 400 kg šaldytos jautienos

Šiandien Panevėžio teritorinės muitinės Mobiliosios grupės pareigūnai Panevėžyje sulaikė šaldytos jautienos krovinį, kurio vertė - daugiau kaip 3000 litų.

Apie 11.40 val. muitinės pareigūnai patikrinti sustabdė lengvąjį automobilį „Audi 100 Avant“, kurį vairavo Kupiškio rajono gyventojas L. J. Nuojauta muitininkų nenuvylė - kupiškietis mašinos bagažinėje vežė net 12 kartoninių dėžių šaldytos jautienos. Kadangi vyras muitinės pareigūnams prisipažino neturįs jokių mėsos įsigijimą ar gabenimą patvirtinančių dokumentų, 373 kg sveriantį krovinį teko sulaikyti.

Informaciją apie mėsos gabenimą nesilaikant sanitarinių reikalavimų muitininkai perdavė Panevėžio apskrities Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai.

Krovinio savininkui už šį pažeidimą surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos Administracinės teisės pažeidimų kodekso 16311 straipsnį.


Šiame straipsnyje: jautienamuitinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas

Edmundas portretas
Nenorėčiau tikėti , kad nuotraukoje jautiena , labiau panašu į kiaulieną .

vegetaras

vegetaras portretas
kvailiai muitininkai galėtų kaip tarybiniais laikais ant kiekvieno miesto įvažiavimo statyti užkardas ir stovėt apsiginklavę .Dar galėtų pasitelkti Kauno vet tarnybos bulteljerą Liaudanską . O aplamai tai lai įstatymus asilai pasiskaito ir tik tada rašyti straipsnius pradeda . Mokesčių inspekcija aiškiai įvardijo 500kg. limitą vienam asmeniui ir važinėk po visą europą kiaurai be jokių įsigijimo dokumentų . Gaila kad vargšai lietuviai savus stumia į kampą ir kalba apie kažkokią krizę . Tai gal išvarom visus sugebančius galvoti ir paliekam pencininkus ar be aiškių norų pacanus ir pasakykim - krizė baigėsi .Pirmyn maxima europa jūsų laukia.

el

el portretas
pritariu nuotraukoje kiauliena, labai panasu i turgaus prekystali :D dar tas lapukas su skaiciumi, tiketina kad kaina
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių