Panevėžio policininkai kelių chuligano nesustabdė net šūviais

Ankstų sekmadienio rytą Panevėžyje policijos pareigūnai vaikėsi kelių chuliganą, jo nepavyko sustabdyti net šūviais.

Apie 7 val. šio miesto policija gavo pranešimą, kad Liepų alėjoje per eismo įvykį automobilis „Mitsubichi Lancer“ apgadino automobilį „Seat Ibiza“ ir nuvažiavo iš įvykio vietos.

Automobilis vėliau pastebėtas įvairiose Panevėžio vietose, kelis kartų stabdytas policijos ekipažų, tačiau nepaklusęs teisėtiems policijos pareigūnų reikalavimams, nestojo, važinėjo miesto gatvėmis dideliu greičiu, pažeidinėjo Kelių eismo taisykles, sukeldamas avarines situacijas ir pavojų aplinkiniams, pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Jį persekiojant dalyvavę Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių kuopos vyresnieji patruliai prie Šilagalio kaimo pamatė dideliu greičiu atvažiuojantį iš eismo įvykio vietos pasišalinusį automobilį „Mitsubichi Lancer“, tarnybiniu automobiliu jie užblokavo kelią, kitas patrulis, išlipęs iš automobilio, ėmė stabdyti lazda.

Automobilio vairuotojas, pamatęs pareigūnus automobilį pristabdė, paskui padidinęs greitį, pasuko į patrulį norėdamas jį pervažiuoti.

Kadangi patrulio gyvybei kilo reali grėsmė, jis iš tarnybinio  ginklo „Glock“ iššovė tris šūvius - vieną įspėjamąjį į viršų ir du į automobilio variklio skyrių. Automobilis, apvažiavęs pareigūnus, nuvažiavo.


Šiame straipsnyje: vairuotojaipolicijašūviai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mersi

Mersi portretas
Nesuprantu, kam šaudyti į variklio skyrių, jeigu yra bandito kakta.

gaila

gaila portretas
kad nenusove,vienu debilu butu maziau

laukiam tesinio

laukiam tesinio portretas
Automobilis, apvažiavęs pareigūnus, nuvažiavo. ir ka? ir viskas? ar cia jau visiems taip galima? kokia pabaiga?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių