Panevėžio pardavėja demaskavo jos parduotuvę apvogusius jaunuolius

Parduotuvėje Panevėžyje dirbanti pardavėja demaskavo jaunuolius, kurie pavogė patalynės komplektus ir juos siūlė gatvėje praeiviams.

Vogtus daiktus pardavinėję jaunuoliai net neįtarė, kad įklius paminėję parduotuvės, kurioje jie įvykdė nusikaltimą, pavadinimą.

Pasak Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimo, nustatyta, kad liepos pradžioje jaunuoliai per kelis kartus prekybos centre ''Babilonas" iš parduotuvės "Jysk" pavogė septynis patalynės komplektus. Parduotuvei padarytas 2180 litų nuostolis.

Įtariamieji išsidavė, kai viename iš Panevėžio gyvenamųjų namų kiemų praeiviams siūlė pigiau įsigyti patalynės komplektų. Siūlydami prekę, vaikinai pabrėžė, kad tokie komplektai, tik brangiau, pardavinėjami "Jysk" parduotuvėje. Jie nepagalvojo, kad jų pasiūlymus girdėjo parduotuvės darbuotoja. Ji suprato, kad šios prekės pavogtos iš jos parduotuvės. Moteris iškvietė policiją, bet jaunuoliai spėjo pabėgti.

Darbe stebėdama pirkėjus, antradienį tuos pačius jaunuolius ji pamatė prekybos centre. Apsaugos darbuotojai įtariamuosius sulaikė ir perdavė policijos pareigūnams.
19-metis S.K. policijai žinomas, anksčiau teistas už vagystę, 14-metis anksčiau neteistas.

Panevėžio miesto policijos komisariato pareigūnai padėkojo pardavėjai, padėjusiai atskleisti nusikaltimą.

Pasak policijos, nusivylimas laukia vogtus patalynės komplektus įsigijusių pirkėjų, nes jie neteks pirkinių ir pinigų.


Šiame straipsnyje: vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
ka , jau irodimu nereikia ?

rj

rj  portretas
kokiu tau dar irodimu reikia asile tu

tomas

tomas portretas
"Pasak policijos, nusivylimas laukia vogtus patalynės komplektus įsigijusių pirkėjų, nes jie neteks pirkinių ir pinigų." ...................... o tai baudziamosios atsakomybes nebus, tik atims pirkinius ir pinigus?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių