Pagrobti du seifai

Uostamiesčio policijos pareigūnams toliau galvos skausmą kelia seifų vagys. Savaitgalį jų neteko dvi Klaipėdoje įsikūrusios įmonės.

Signalą, kad kažkas įsilaužė į įmonės „Klatentas", užsiimančios produkcijos gamyba iš tentinės medžiagos, patalpas, saugos tarnyba gavo užvakar anksti rytą - apie šeštą valandą. Atvykus rastos sulaužytos apsauginės žaliuzės ir išdaužtas lango stiklas.
Apžiūrėjus patalpas pastebėta, kad dingo nešiojamasis kompiuteris ir nedidelis seifas. Jame buvo 100 litų ir 60 JAV dolerių. Vagių padaryta žala siekia 3 tūkst. litų.

Antras seifas dingo iš Baltijos prospekte įsikūrusios įmonės „Lineta". Į vidų vagys pateko išdaužę pirmajame aukšte esančių pagalbinių patalpų lango stiklą. Signalizacija suveikė apie pusę devynių vakaro. Ilgapirščių padaryti nuostoliai tikslinami.

Šiemet Vakarų Lietuvoje panašiomis aplinkybėmis pavogta apie dešimt seifų. Policijos pareigūnai iki šiol nesulaikė asmenų, įvykdžiusių šiuos nusikaltimus. Spėjama, jog čia darbuojasi profesionalai, kurie iš anksto ruošiasi vagystėms. Gali būti, kad veikia viena nusikaltėlių gauja.


Šiame straipsnyje: seifasvagis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių