N.Venckienės ir jos artimųjų sekti nurodytas sąrašas buvo ilgas

„Nu tu ir mazgotė“, - antradienį dar nepasibaigus LNK laidai „Abipus sienos“, sms žinutės sulaukė šioje laidoje kalbėjęs Vitalijus Keršis.

Metus prie Venckų ir Kedžių namų tvoros praleidęs vyras kritikos ir neapykantos susilaukė po to, kai nusprendė viešai prabilti ne tik apie Neringos Venckienės ir jos tetos Audronės Skučienės slaptąsias užduotis, bet ir dėl to, kad išdrįso tiek tardytojams, tiek žurnalistams prisipažinti, kad prieš pedofiliją tariamai kovojančios šeimos sąraše yra atsidūrę ne tik žmonės, kurių sugrąžinti iš Ano pasaulio jau nebeįmanoma, tarp jų ir buvusio Kauno apygardos teismo teisėjo Alberto Milinio įsūnis Vaidas Milinis, bet ir iki iki šiol esantys gyvieji.

„Abipus sienos“ laidoje buvo paminėti vos pora žmonių, kuriuos N.Venckienė ir A.Skučienė buvo nurodžiusios sekti, tai V.Milinis, jo patėvis A.Milinis bei buvusios Andriaus Ūso ir Drąsiaus Kedžio sugyventinės Laimutės Stankūnaitės bendos advokatės Loretos Kraujutaitienės šeima taip pat kažkuo neįtikęs buvusio Konstitucinio, dabar Aukščiausiojo Teismo, teisėjas Armonas Abromavičius.

Portalo 1diena.lt duomenimis, šis sąrąšas buvo kur kas platesnis, nei apie jį kalbėta laidoje, jame, be pirmadienį minėto Garliavos įmonės „Tesidė“ savininko, kurioje, anot N.Venckienės, fiktyviai buvo įdarbinta L.Stankūnaitė, pavardės figūravo ir kiti žmonės, kurie kažkokiu būdu sugebėjo užsitraukti Kauno apygardos teismo teisėjos N.Venckienės nemalonę.

Šiame sąraše yra  ne tik D.Kedžio nušauto teisėjo Jono Furmanavičiaus kaimyno pavardė, bet ir šokėjos Editos Daniūtės vyro, buvusio STT (Spacialiųjų tyrimų tarnyba) Kauno valdybos pareigūno Mindaudo Vasiliausko pavardė, sodybos savininkas, kurioje paskutinias savo gyvenimo valanda praleido A.Ūsas, Gintaras Fijadžeraldas Bašinskas ir nemažai kitų.

Kuo šie žmonės užsitarnavo Kauno apygardos teismo teisėjos N.Venckienės nemalonę, kol kas galima tik spėlioti. Pati teisėja  dangstoti jai suteiktu teisėjos imunitetu, kurio panaikinti nesutiko net pati šalies Prezidentė Dalia Grybauskaitė, o „savanoriškai“ duotuose  parodymuose neprisiima jokios kaltės. Visą kaltę ji verčia V.Keršiui, esą jis sugalvojo ir vykdė V.Milinio šmeižto akciją ir neprisipažįsta, kad gerokai prieš jo mirtį kartu su savo teta užsakė ir jo sekimą.

Šį V.Keršio pasisakymą laidoje jo bendražygiai įvertino labai neigiamai. Metus kartu su juo gyvenęs gyvenęs benamis Kęstutis Zuikis, po "budėtojų"  išvarymo iš Klonio gatvės radęs prieglobstį  mokytojos Danutės Maslauskienės (beje kalbama, kad ši mokytoja už savo mokinių dalyvavimą violetiniuose piketuose jiems parašydavo po 10-uką) Facebooke, Klonio gatvės dienoraščio puslapyje rašo: " Vitalijau melagis melagis melagis".

Negaili jam pkitų žodžių ir kiti buvę bendražygiai: Renaldas Ščiglinskas (kalba netaisyta - red.past) : "Skinheadai, išmeskite tą brudą Vitalijų iš savo gretų! Jis ir jūs kada nors išduos. Dievaži išduos ir parduos. Paminėsite mano žodį!"
Virginija Damušytė: "O pats neiduosi? Pamenu kazka sakei, kad vitaliu galima pasitiketi...na ir as nesitikejau, kad tokia kiaule salia Vencku buvo...

Renaldas Ščiglinskas: O, Viešpatie! Keršiau, keršiau... Melagi tu... Košmaras.
Visi devyni nuopolio ratai vienoje išgamoje...

Jurgakawar Mohammad: jau seniai buvo kalbeta, kad venckam viska prikabins. zudynes pestynes ir t.t. as nematau tos laidos bet isizvaizduoju jau.

A.Jolanta Gečionienė : kaip ir visos G.laidos be rysio ir be jokio konkretumo. Kersis desertui paliktas, laidos pabaigai. Tik kazko akys jo rausvos ar verke, ar baliavojo... Stume stume, mekeno, mekeno o tolko jokio.

A.Jolanta Gečionienė: Nesuprantu, kai zmogus pats, savo noru pasirenka sitoki gedinga kelia.

Jurgakawan Mohammad: nesinervuok Renaldai.

Po to puslapyje klausiama, ar trečiadienį bus laida „Akistata“, o po šių klausimų R.Ščiglisnkas dar kartą „sužiba“ savo nuomone, nors dar visai nesesniai Klonio gatvės dienoraštyje pats garbino V.Keršį ir jį vadino vienu ištikimiausiu ir labiausia mylimu pasekėju: „Susmirdo, visiškas brudas jis...Jis antra menkysta mano gyvenime. TOKIO lygio menkysta...man šokas“, - rašo liūdnai pagarsėjęs N.Venckienės patvorio gyventojas, kuris buvo ir teistasne tik už kriminalinius  nusikaltimus bet ir baustas už antisemitinius pasisakymus interente.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kedofilu agonija prasidejo

kedofilu agonija prasidejo portretas
Kiek ilgai manote prezidente dangstys ta parazite?

Viskas kas

Viskas kas portretas
vienos temos zurnalistei Kuznecovaitei beliko, tai facebuko komentarai. Aiskiai matyti, jog Kuznecovaite nuvyle paskutinioji Gaiveno laida.

Kada

Kada portretas
prezidenė nustos dengti nusikaltėlius?
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių