N.Venckienė savo knygą pristatys dar viename kaime

Nežiūrint į visišką nesėkmę pristatant savo knygą, Neringa Venckienė, nekreipdama dėmesio į tuščias sales, tęsia jos pristatymą Lietuvos kaimuose.

Kaip antradienio vakarą buvo paskelbta iki šiol neegzistuojančios partijos „Drąsos kelias“ puslapyje socialiniame tinklalapyje „Facebook“, jau ketvirtas N.Venckienės knygos „Drąsiaus viltis - išgelbėti mergaitę“ pristatymas yra rengiamas trečiadienį, 18 val. Pakuonio kultūros centre, Prienų rajone.

Pristatyme be N.Venckienės žada dalyvauti ir etatiniai  jos gerbėjai - kunigas Jonas Varkala bei nemažai nemalonumų su teisėsauga dėl Vaido Milinio mirties ir šmeižto bylų turinti Audronė Skučienė.

Vos 1000 egzempliorių tiražu, pasak pačios N.Venckienės, balandį išleista knyga neturi jokio populiarumo. Pristatymą su trenksmu Garliavoje paminėjęs Kauno apygardos teismo teisėjos kūrinys iki šiol dulka knygynų lentynose.

Prieš šiek tiek daugiau nei dvi savaites knygos pristatymas įvyko Išlauže, N.Venckienę palaikančio kunigo Alfanso Bulatos gimtinėje. Tačiau net kunigo dalyvavimas nepadėjo N.Venckienei sulaukti gerbėjų, jos paklausyti atėjo tik šiek tiek daugiau nei 10 žmonių.

Praėjusį šeštadienį N.Venckienės knygos pristatymas įvyko Kauno rajone, Piliuonoje. Į jį atvyko dar mažiau žmonių nei Išlauže, todėl norint pagerinti vaizdą nuotraukose N.Venckienė ir A.Skučienė pačios atsisėdo į žiūrovų vietas.

Po paskutinio knygos pristatymo ir kartu nevykusios agitacijos Seimo rinkimuose balsuoti už neegzistuojančią partiją „Drąsos kelias“ , šios organizacijos puslapis sulaukė nemažai kritikos, tačiau, kaip ir anksčiau, taip ir dabar puslapio administratoriai nepateikia jokios informacijos - komentarai arba trinami, o juos parašiusieji blokuojami, arba atsakoma standartine fraze, esą „Drąsos kelias“ pasiryžęs išklausyti visus.

Negana to, Elze Kaminska prisistatanti A.Skučienė šiame puslapyje, rodos, įgijo tikrą tribūną, ji šmeižia jai neįtikusius asmenis, nors puikiai žino, kad jos tariamos „naujienos“ jau seniai yra paneigtos bylas dėl V.Milinio mirties ir šmeižto tiriančių pareigūnų.


Šiame straipsnyje: KedysDrąsius Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

ei skuciene

ei skuciene portretas
kas nuzude Drasiu, kas nuzde Vaida Milini?

Sanciai

Sanciai portretas
straipsnis akivaizdziai pro pedofiliskas , neobjektyvus ir kita zeminantis , ka tai turi bendro su informatyviaja zurnalistika deretu atsakingai paklausti KD kolektyvo kuris parsidaves gerbuviui , pardave ir teise buti saziningu ir objektyviu , jus apgailetini savo menkumo vergai , tai slykstu .

fuuu

fuuu portretas
kas ta ryza babaisa prie skucienes? is kur tokius snukius surenka?
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių