N.Venckienė savo knygą pristato kaimuose

Nepasisekus knygos pristatymui Išlauže, kur susitikti su Neringa Venckiene atėjo tik šiek tiek daugiau nei 10 žmonių, Drąsiaus Kedžio sesuo tęsia savo keliones po kaimus. Šeštadienį ji savo knygą „Drąsiaus viltis - išgelbėti mergaitę“ pristato Kauno rajone, Piliuonoje.

Kaip skelbiama dar nesusikūrusios partijos „Drąsos kelias“ puslapyje „Facebook“ tinkle, knygos pristatyme Piliuonoje taip pat dalyvaus kunigas Jonas Varkala bei paskutiniu metu su teisėsauga nemažai nemalonumų turinti N.Venckienės teta Audronė Skučienė.

Puslapio lankytojams paklausus, koks šių kelionių tikslas, atsakymas buvo abstraktus, esą taip N.Venckienė betarpiškai bendrauja su žmonėmis, juos išklauso ir pasidalina savo pamąstymais. Negausūs puslapio lankytojai įtaria, kad šiuose susitikimuose N.Venckienė kalba ne tik apie savo knygą, bet ir vykdo rinkiminę agitaciją.

D.Kedžio šalininkai skelbia, kad jie kurs partiją, su kuria dalyvaus 2012 m. Seimo rinkimuose, tačiau, kaip jau rašėme, partijai dar nesusikūrus ją jau drasko vidiniai konfliktai.

Papildyta: Į N.Venckienės knygos pristatymą Piliuonoje atėjo dar mažiau žmonių nei Išlauže. Kol būsimos partijos iniciatyvinės grupės nariai J.Varkala ir Raimundas Čiegis bendravo su galimais partijos „Drąsos kelias“ rėmėjais (prezentuojamos knygos ant stalo net nebuvo), N.Venckienė ir A.Skučienė sėdėjo salėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o kas galetu paneigt

o kas galetu paneigt portretas
kad persitas keliones meginama surinkt parasus 'parcijas' steigimui? Juk buvo apsiskelbta, kad "parcijas" steigiamasi suvaziavimas ivyks rugsejo men. Matyt, nesusidare reikiamas skaicius tu "steigeju", tai meginama parasus kaimuose zvejot. Argi nepanasu?

Laiko

Laiko portretas
kaimiecius "durnais" tos garliavines ir tikisi kad kaimo zmones patikes ju sukurta afera,kaimo zmones yra zymiai izvalgesni ir jiems smegenu nepapudrinsi su visokiais isgalvotais pedofilu klanais

Manau baisu

Manau baisu portretas
mieste jau niekas netiki, tai bando apgaudineti kaimo zmones... ? Jos tikslas- vienas uzmaskuoti brolio zmogzudyste. Nesuprantu kur ziuri musu teisesauga? Juk kol teismo nebuvo, tai juk daromas aiskus spaudimas... liudinikams...??? Ja sodint reikia prevenciskai iki teismo, del spaudimo darymo liudinikams Kazkoks kosmaras lietuvoje...
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių