N.Venckienė nežino apie ekspertizes D.Kedžio dukrai

Drąsiaus Kedžio dukters globėja Neringa Venckienė nežino apie jokias papildomas ekspertizes, kurios gali būti skirtos Drąsiaus Kedžio dukrai.

Žiniasklaidoje jau pasirodė pranešimų, kad prokurorai D.Kedžio dukrai planuoja skirti dar vieną ekspertizę. Esą ji turėtų būti skiriama liepos arba rugpjūčio mėnesiais, o ją atliekant mergaitė bus izoliuota nuo savo artimųjų.

„Girdėjau tokius gandus, bet oficialiai jokio pranešimo apie tokius planus nesu gavusi, net nežinau, ar tuo tikėti, ar ne“, - portalui 1diena.lt sakė N.Venckienė.

Ketvirtadienį D.Kedžio dukrą į susitikimą su motina vėl lydėjo keli automobiliai. Žmonės prie Kauno kelių policijos pastato, kur vyksta motinos ir dukters susitikimai, laukė nuo 9 iki 11 val., po to vėl palydėjo N.Venckienę ir jos globotinę iki namų.

Nors Panevėžio apygardos teismas panaikino Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjo Broniaus Varsackio sprendimą nedelsiant grąžinti mergaitę L.Stankūnaitei ir bylą dėl D.Kedžio dukters gyvenamosios vietos nustatymo vėl perdavė nagrinėti Kėdainių teismui, žmonės bijo, kad D.Kedžio dukra gali būti pagrobta.

Žmonių įsitikinimu, neaiškiomis  aplinkybėmis žuvus vieninteliam pedofilijos bylos įtariamajam Andriui Ūsui, kilo reali grėsmė, kad bus susidorota ir su vienintele pedofilijos bylos nukentėjusiąja bei pagrindine liudytoja.

Kėdainių rajono apylinkės teismui N.Venckienė yra išsiuntusi prašymą leisti mergaitę savaitei išvežti atostogų. Anksčiau ji tokį prašymą buvo pateikusi Panevėžio apygardos teismui, tačiau šis atsiuntė neigiamą atsakymą. „Anksčiau prašiau, kad mergaitė galėtų praleisi keturis susitikimus  su motina, dabar prašau, kad būtų galima išvykti ir jos neatvežti į du susitikimus. Noriu išsivežti ją ir savo sūnų pailsėti“, - sakė N.Venckienė.

Leisti mergaitei išvykti atostogų ne kartą buvo prašyta ir pačios L.Stankūnaitės. Tačiau ji kategoriškai nesutiko, motyvuodama, jog bus pažeisti vaiko interesai.


Šiame straipsnyje: KedysKedytėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių