N.Venckienė neatvežė mergaitės susitikti su mama

Šeštadienį planuotas Laimutės Stankūnaitės ir jos dukters susitikimas neįvyko. Mergaitės globėja Neringa Venckienė atsisakė atvežti mergaitę į susitikimą su mama.

„Ji motyvavo, ka mergaitė nenori susitikti su manimi, todėl esą per prievartą jos nevežė,“ - portalui 1diena.lt sakė L.Stankūnaitė.

Moteris netiki, kad mergaitė bus atvežta ir į kitus susitikimus su ja. Artimiausias jų turėtų įvykti rytoj, sekmadienį. „Jie bandys ją išlaikyti visas tas dvi savaites, per tą laiką nuteikinės mergaitę prieš mane, o po to apskųs Kėdainių rajono apylinkės teismo sprendimą ir toliau bandys vilkinti mergaitės grąžinimą man“, - piktinosi L.Stankūnaitė.

Moteris sako jau suprantanti, kad be antstolio pagalbos ji savo dukrytės tikrai neatgaus, tačiau nežino, ką daryti ir kaip elgtis. Pernai gegužę apie 1500 litų už savo darbą paėmęs antstolis Marekas Petrovskis darbo taip ir neatliko, tačiau pinigų irgi negrąžino.

Mokėti dar vienam antstoliui niekur nedirbanti L.Stankūnaitė pinigų neturi. „Nežinau, ką man daryti, nežinau, kaip elgtis“, - portalui 1diena.lt sakė moteris, prašanti visų geros valios žmonių pagalbos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skvernelis Karbauskis Iš Šiaulių miesto Lietuvoje

Skvernelis Karbauskis Iš Šiaulių miesto Lietuvoje portretas
galėjau išplėsti šeimos verslą su paskola 75000 eurų i, gautu iš Jameson Finance. Nedvejodami susisiekite su jais dėl bet kokios pagalbos. įmonės el. pašto adresas yra theodorejamesonfinance@gmail.com Skvernelis Karbauskis Iš Šiaulių miesto Lietuvoje

ode

ode portretas
Laikykis Laimute kovok iki galo

nenori mergaite pas sutenere

nenori mergaite pas sutenere portretas
mergaite kategoriskai pasake vaiku teisiu specialistems, kurios siandiena buvo atvyke pas mergaite, kad pas laima nevaziuos ir jega ji negali buti isvezta.Mergaite labai protinga ir suvokia visa stankunaites klasta.Ryskiai skiriasi nuo savo amziaus vaikuciu, jauciasi , kad mergaite patyre su motina vien tik skausma.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių