N.Venckienė: jeigu Drąsius įvykdė žmogžudystes – jis niekada nepareis

Drąsius Kedys - gyvas ir sveikas. Tiesa, ne Lietuvoje. Tačiau jaučiantis artimųjų gyvenimo pulsą... Tai - ne iš fantastikos knygos. Ginkluoto ir labai pavojingo bėglio maršrutas - jau nebe vienos valstybės paieškų epicentre.

Veikiausiai apie tai žino ir jos sesuo teisėja, praėjusią savaitę po kelionės į Londoną vėl įžengusi į Temidės rūmus Kaune.

"Jie tikisi jį sugauti. Tačiau aš žinau, jeigu Drąsius įvykdė žmogžudystes - jis niekada nepareis", - įsitikinusi teisėja N. Venckienė.

Ar galima buvo iš pasiklausomų D. Kedžio pokalbių telefonu suprasti, kad jis rengiasi kraupiam nusikaltimui? Ar galima buvo įtarti, kad vyras sugalvojęs netgi atsitraukimo maršrutą? Naudodamasis keliais, o ne vienu mobiliuoju telefonu, Kedys veikiausiai nujautė, kad teismas yra sankcionavęs jo pokalbių pasiklausymą. Todėl veikė atsargiai, kaip manoma, derindamas savo veiksmus su keršto plano bendraautoriais.

"Mes tų D.Kedžio paieškų rezultatų laukiame dienomis, valandomis. Aš tikiuosi, kad jis tikrai bus surastas, gyvas ir sveikas duos parodymus", - "Abipus sienos" žurnalistams tvirtino Kauno apygardos vyriausiasis prokuroras K. Betingis.

Tuo norėtų tikėti ir nužudytojo teisėjo Jono Furmanavičiaus sesuo, praėjusią savaitę atvykusi į teismą pakalbinti teisėją Neringą Venckienę. Tą, kuri savo kolegą apkaltino, kad jis esąs pedofilas. Tą, kuri laikėsi savo ir tuomet, kai Jonas buvo nušautas ir palaidotas, Kedys pasislėpė, o žiniasklaida į dienos šviesą vilko faktus, iš kurių buvo galima spręsti, kad teisėjas Jonas šioje istorijoje niekuo dėtas...

Kur bėglys slepiasi ir ką pokalbyje akis į akį su žurnalistu V.Gaiveniu tvirtino teisėja N. Venckienė - trečiadienį 19.40 skandalingoje publicistikos laidoje "Abipus sienos", per LNK.


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių