Nuteistas viešoje vietoje šiaulietę išžaginti bandęs vyriškis

Šiaulių miesto apylinkės teismas nuteisė 22-ejų metų vyriškį, viešoje vietoje bandžiusį išžaginti moterį. Vedęs ir mažametį vaiką auginantis vyras birželį užpuolė pėsčiųjų taku bėgiojusią šiaulietę.

22-ejų metų Vidas Masionis bandė išžaginti vėlai vakare šalia Karaliaučiaus gatvės sportavusią moterį. Nepažįstamasis nusitempė moterį į krūmus ir suplėšė drabužius.

Nukentėjusiosios šauksmą išgirdo šalia esančios degalinės darbuotojas. Jis sutrukdė žagintojui: nespėjęs įvykdyti savo kėslų įtariamasis pabėgo.

Po poros savaičių įtariamasis sulaikytas darbo vietoje. Bendradarbių akivaizdoje 22-ejų metų šiauliečiui buvo uždėti antrankiai.

Vyriškis yra du kartus teistas už vagystes. Moterį išžaginti jis bandė būdamas girtas.

Teismas V.Masionį pripažino kaltu ir nuteisė metams ir aštuoniems mėnesiams nelaisvės. Vyras nukentėjusiajai turės atlyginti 10 tūkstančių litų neturtinės žalos.

Penktadienį teisme skelbiant nuosprendį sulaikytas nuteistojo tėvas. Nuosprendžio sūnui išklasyti atėjęs vyras buvo visiškai girtas ir užsipuolė nukentėjusiąją. Įsiaudrinusį triukšmadarį sulaikė ir išsivežė policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių