Nusižudė žiauria žmogžudyste įtariamas vyras (papildyta)

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato ilgalaikio sulaikymo kameroje antradienį prieš vidurdienį pasikorė vyras, kuris buvo vienas iš įtariamųjų nužudymo byloje.

Pirmadienį Albertui S. teisas skyrė vieno mėnesio suėmimo sankciją. Anksčiau jam pateikti įtarimai dėl 36-erių Ramūno R. nužudymo.

Dėl vyriškio nužudymo, kurio lavonas be galvos rastas šeštadienį Džiuginėnų kaimo teritorijoje, prie Geimanto ežero, policija sulaikė keturis įtariamuosius. Albertas S. buvo vienas iš jų. Nužudytojo galva nerasta iki šiol. Pareigūnai svarsto į pagalbą pasitelkti gelbėtojus ir kinologus su šunimis.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Vitalija Kazlauskienė sakė, kad likus maždaug penkioms minutėms iki incidento areštinės darbuotojas kalbėjosi su suimtuoju, pro langelį tikrino, ką jis veikia. Suimtasis šyptelėjo, policininkui paklausus, kaip laikosi.

Pirminiais duomenimis, savižudis atsisveikinimo raštelio nepaliko. Manoma, kad virvę jis nusivijo iš sportinių kelnių.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Įtarę Ramūno R. nužudymu, sekmadienį pareigūnai sulaikė bei į areštinę uždarė tris vyrus ir moterį, M.L., gimusį 1990 metais, M.L., gimusią 1988 metais, V.L., gimusį 1979 metais, ir Albertą S., gimusį 1962 metais.

Visi vyrai teismo sprendimu buvo suimti mėnesiui, moteris antradienį dar buvo apklausiama policijoje.

1975 metais gimęs Ramūnas R. nuo penktadienio buvo ieškomas kaip dingęs be žinios.

 

 

 

 



Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

dtr

dtr portretas
o kas noretu buti konsdlagiri)))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių