Nuogalė bandė nusižudyti

Vakar Palangos moterų pliažo lankytojos buvo priverstos stebėti neįprastą vaizdą - jūroje bandė nusiskandinti nuoga apatinių rūbų pardavėja.

Incidentas moterų paplūdimyje įvyko po pietų už keliasdešimt metrų nuo vietos, kur Rąžė įteka į jūrą. Vadinamajame moterų pliažo turgelyje apatiniais rūbais prekiavusi apie 50 metų moteris staiga pakilo ir puolė į jūrą, rašo „Klaipėda".

Bėgdama į vandenį moteris rėkė, jog nusižudys. „Nėra gyvenimo", - keikdamasi klykė prekeivė.Paplūdimyje laiką leidusios moteris išgąsdino toks reginys. Jos iškvietė gelbėtojus. Šiems atvykus, moteris buvo įsibridusi aukščiau pilvo.

Gelbėtojams pavyko prikalbinti prekeivę, kad ši išliptų į krantą. Ji buvo apgobta pledu. Tačiau ramiai pardavėja sėdėjo neilgai. Pamačiusi, kad atvyksta policijos pareigūnės, ji metė pledą ir puolė bėgti paplūdimiu. Pareigūnėms pardavėją pavyko sustabdyti ir įkalbinti važiuoti su jomis.

Moteris susirinko savo prekes ir išvyko. Pareigūnės paskambino nusižudyti norėjusios prekeivės vyrui ir šis atvažiavo jos pasiimti. Įvykio metu moteris buvo neblaivi. Nuo jos sklido alkoholio kvapas.

Paplūdimio lankytojos tik kraipė galvas, kaip tokiam poelgiui galėjo pasiryžti prekeivė. Vienos spėjo, kad jai nesisekė verslas, kitos - kad moteris turi asmeninių rūpesčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių