Nuo vagių Klaipėdoje nukentėjo ir vietnamietis, ir kirpėja

Savaitgalį vagys pasinaudojo tuo, jog Klaipėdos senamiestyje ir prie jūros netrūko žmonių. Kai kurie jų ir tapo plėšikų aukomis.

Uostamiesčio policijos pareigūnai sulaukė pranešimo, jog šeštadienį, po pietų, buvo apiplėštas 1988 metais gimęs vietnamietis. Jis į Klaipėdą atvyko kruiziniu laivu „Costa Pacifica“, kuris paskelbė kruizinės laivybos sezono pradžią.

Nepažįstamas vaikinas pribėgo prie po Klaipėdos senamiestį vaikštinėjusio vietnamiečio, iš jo pagrobė kompiuterį ir pabėgo. Vagišiaus ieško Klaipėdos policijos pareigūnai.

Daugybė žmonių savaitgalį laiką leido ir prie jūros, nes tai buvo pirmos tokios šiltos šio pavasario dienos.

Tuo pasinaudojo plėšikai. I Melnragės pliaže šeštadienį apie 16 val. prie 1954 metais gimusios moteris pribėgo nepažįstama apie 15-16 metų mergina ir iš moters, kuri liko netekusi amo, atėmė rankinę. Joje buvo piniginė, dokumentai, du laikrodžiai, kosmetika. Nuostolis – 700 litų.

Į Klaipėdos policiją kreipėsi ir kirpėja, kuri taip pat nukentėjo nuo vagišiaus. Moteris apkirpo apie 17 metų vaikiną, o jam išėjus, pasigedo stalčiuje laikyto mobiliojo ryšio telefono. Žala – 400 litų.

Palangoje ėmė siausti dviračių vagys. Rytą pastebėta, jog iš Draugystės take esančio namo kiemo pavogti šeši dviračiai, kurių vertė – 6 tūkst. 400 litų.


Šiame straipsnyje: vagystėsnelaimėvagysvagišiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių