Nepilnametė: iš balkono mane išstūmė mama

Liepos 24-osios vidurnaktį Jonavos rajono policija gavo pranešimą apie šeimyninį barnį, kurio metu iš antro aukšto balkono iškrito neblaivi paauglė. Nors mergina patyrė sužalojimą, jos gyvybei pavojus negresia. Tai yra ne pirmas kartas, kai ši šeima pakliūna į teisėsaugos ir vaikų teisių apsaugos institucijų akiratį.

Į įvykio vietą atvykusiems Jonavos rajono policijos pareigūnams penkiolikmetė G. K. pasakojo, kad susikivirčijo su savo trisdešimt aštuonerių metų motina R. K. Barnio metu mergina persigando, kad motina gali prieš ją smurtauti, todėl pabėgo į balkoną, persisvėrė į kitą pusę ir laikėsi už krašto.

Pribėgusi motina dukrą stipriai stumtelėjo ir ši neišsilaikiusi krito ant žemės. Pirminės diagnozės metu medikai diagnozavo liemens slankstelio lūžį. Atlikus tyrimus nukentėjusiosios kraujyje aptikta 1,55 promilės alkoholio.

Iškart po incidento nepilnametė buvo atvežta į Jonavos ligoninę, iš kurios kitą dieną perkelta į Kauno klinikas.  „Mergina šiuo metu yra gydoma stacionariai. Kadangi sužalojimas nėra sunkus, jos būklė yra stabili.“, - teigė Kauno klinikų Ryšių su visuomene skyriaus vadovė Milda Dambrauskienė.

Anot Kauno apskrities Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovo spaudai Kęstučio Kasciukevičiaus, šiuo metu vykdomas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, ieškoma liudininkų bei galimai įvykį mačiusių praeivių.  "Taip pat laukiama išsamios medikų diagnozės. Tik surinkus visą reikalingą informaciją bus galima priimti sprendimą dėl įtarimų pareiškimo“, - įvykį komentavo policijos atstovas.

Jei tyrimo metu bus nustatyta motinos kaltė, remiantis LR baudžiamojo kodekso 138 straipsniu, moteriai grės laisvės atėmimas iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ha

ha portretas
pilnai tikiu kad ji apkaltino iš pykčio motiną, o tokiai varnai per anksti tiek gerti

vida

vida portretas
piemenei reikia gero dirzo nes matyt jau motinos neklauso pabare arba bara tai atkersijo motina sakydama kad stume o gal alchogolio buvo per daug dar viena lietuvos izymybe auga pagal stankunaite ir dukra taip isaugins ismokys kaip prasimanyti pinigu vaikai ne zaislai

CIKAGA

CIKAGA portretas
ZMONES !!!!!! NUSTOKIT VARTOTI ALHOGOLI,ATSISAKO SMEGENYS !!!!!! IKI KOKIO ABSURDO EINA LIETUVA. BLAIVIOM AKIM PASAULIS YRA DAUG GRAZESNIS....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių