Neblaiviems vairuotojams – antrankiai

Savaitgalį Valstybės sienos apsaugos pareigūnai įvairiose Lietuvos pasienio ruožo vietose tramdė neblaivius vairuotojus. Sulaikant kelis iš jų teko panaudoti jėgą ir antrankius.
Šeštadienį tuoj po vidurnakčio Kalvarijos savivaldybės Kovų kaime, kelyje Salaperaugis-Liubavas, Kalvarijos užkardos pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Peugeot 605". Paprašytas pateikti dokumentus vairuotojas, nuo kurio sklido alkoholio kvapas, pradėjo agresyviai elgtis ir įžeidinėti pasieniečius. Tramdant pažeidėją pareigūnai turėjo panaudoti kovinius veiksmus ir surakinti įžūlų vairuotoją antrankiais. 53-ejų vyrui nustatytas 2,29 promilių girtumas.

Šeštadienį apie 1 val. nakties Vilniaus rinktinės Specialiosios paskirties būrio pareigūnai Vilniaus rajono Medininkų kaime sulaikė 24-erių vyrą, kuris neblaivus vairavo automobilį „Mercedes Benz". Sustabdytas jis bandė bėgti ir nepakluso pasieniečiams, todėl šie panaudojo antrankius. Vairuotojui  nustatytas 1,20 promilių girtumo laipsnis.

Vilniaus rinktinės pasieniečiai šeštadienį apie 22 val. Vilniaus rajono kelyje Buivydžiai-Mostiškės patebėjo, kaip link jų važiuojantis automobilis „VAZ" staiga nuo kelio nuvažiavo į pakelės griovį. Atskubėję pareigūnai iš mašinos ištraukė 22-ejų jaunuolį. Jis neturėjo transporto priemonės dokumentų ir vairavo būdamas net 2,47 promilių girtumo

Šeštadienį apie 23 val. Vilniaus rinktinės pareigūnai Šalčininkų rajono Tabariškių kaime sustabdė 18-mečio vairuojamą „Volkswagen Golf". Pasieniečiai buvo priversti panaudoti antrankius, nes iš pažiūros neblaivus jaunuolis bandė pabėgti ir nereagavo į pareigūnų perspėjimus. Paaiškėjo, kad jis vairavo būdamas 2,47 promilių girtumo. 18-metis perduotas Šalčininkų policijos pareigūnams.
Sekmadienį apie 23 val. Vilniaus rinktinės Dieveniškių užkardos pareigūnai prie Šalčininkų rajono, Skraičionių kaimo, kelyje Dieveniškės-Šalčininkai, patikrinimui sustabdė automobilį „Audi 80". Sustojęs jo vairuotojas mėgino bėgti, nevykdė pareigūnų reikalavimų ir priešinosi. 37-erių vyras nurimo tik tuomet, kai pasieniečiai jį surakino antrankiais. Pasirodė, kad jis vairavo apsvaigęs - vairuotojui nustatytas 2,60 promilių girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių