Naujoje Akmenėje vagys iš vaikų vagia Kalėdas

Akmenės rajono policijos komisariatas gavo neįprastą pranešimą - nuniokotas pačiame miesto centre, prie pagrindinės šventinės eglės pastatytas vaikams skirtas kalėdinis namelis. Vagys pavogė įrengtą apšvietimo sistemą, išdraskė laidus, apgadino elektros paskirstymo dėžę.

Miesto vaikai šventiniu nameliu pasidžiaugė vos keletą dienų.

„Chuliganų padaryta materialinė žala nėra tokia didelė, kur kas didesnė skriauda buvo padaryta miesto vaikams, kuriems ir buvo skirtas šis namelis. Jame mažieji akmeniškiai galėjo dienomis ir vakarais leisti laiką, pramogauti. Tikimės, kad chuliganai, pasikėsinę į vaikų kalėdinį džiaugsmą, bus surasti ir nubausti“ , - sakė namelį Naujosios Akmenės vaikams padovanojusios UAB „Eternit Baltic“ direktorius Gediminas Vaitkevičius.

Namelis buvo pastatytas praėjusį ketvirtadienį, šventinės eglės įžiebimo metu.

Aikštė, kurioje stovi šventinė eglė ir vaikams skirtas kalėdinis namelis yra stebima vaizdo kamerų. Tikimasi, kad tai padės nustatyti chuliganus ir užkirsti kelią kitiems nusikaltimams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o Kaune

o Kaune portretas
atėmė iš visų kauniečių Kalėdas su bambaline" egle"

1-am

1-am portretas
tu, kas? naujagimis? Pasipuošk natūralią eglę namuose, o čia, Kaune, ji yra originali ir labai įdomi. liūdnas tvęs laukia gyvenimas, oi liūdnas. Iš jo Kalėdas pavogė, aišku, Kubilius ir dar Kupčinskas, va kaip, nedavė pasidžiaugti miške kirsta egle, nedavė iki apkvaišimo ja džiaugtis, o po to iki apkvaišimo deginti. Svarbu, kad iš miško, kad tikra, o kad dega, tai jau nebesvarbu, o kad reikia kelių dešimčių metų tokiai užaugti irgi nesvarbu, nes juk senų diedų kalėdos, kurių nevalia "pavogti".

2am

2am portretas
o tau nors ir kartoninė , svarbu yra proga prisigerti
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių