Našlaitę išnaudojo prostitucijai

Klaipėdos policijos pareigūnai tiria nepilnametės mergaitės vertimo dirbti prostitute atvejį. Įtariamasis - 32 metų klaipėdietis.

Šių metų spalio pradžioje į Klaipėdos apskrities policininkus kreipėsi vienų Klaipėdos vaikų globos namų socialinis pedagogas, suteikdamas pirminę informaciją dėl globotinės dingimo be žinios ir dėl galimo jos išnaudojimo prostitucijai.
Tikrinti šią informaciją pradžioje pareigūnams nesisekė. Mergaitės ieškota, kaip dingusios be žinios.

Spalio 5 d. Lietuvos Respublikos generalinis prokuroras gavo elektroninį laišką, kuriame buvo daugiau reikšmingos tyrimui informacijos.

Įtariamuoju tapo nedirbantis 32 metų vyras. Jis išnuomojo butą Lūžų gatvės 3 name, kur mergaitė buvo verčiama teikti seksualines paslaugas. Įtariamasis pasinaudojo nepilnametės socialiniu pažeidžiamumu, įtariama, organizavo merginos vertimąsi prostitucija ir pats ją seksualiai išnaudojo.

Nustatyta, kad vienoje interneto pažinčių svetainėje buvo paskelbtos merginos nuotraukos ir anketa, kurią, kaip įtariama, sukūrė ir jos vardu klientų paiešką vykdė įtariamas vyras.

Sulaikomas įtariamasis, be kitų įkalčių, turėjo kokaino ir 200 litų. Įtariama, kad, siekdamas palaužti merginos nenorą seksualiai santykiauti, jis lenkė ją vartoti afrodiziakus, kokainą.

Vyras suimtas dviem mėnesiams. Už pelnymąsi iš nepilnamečio asmens prostitucijos, organizavimą ir vadovavimą nepilnamečio asmens prostitucijai numatoma laisvės atėmimo bausmė nuo 2 iki 8 metų.


Šiame straipsnyje: kokainasprostitucijateismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių