Narkotikų verslą perėmė motina ir sesuo

Kaune per kratas dviejuose butuose rasta daugiau nei penki kilogramai narkotikų. Kvaišalus Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (ONTV) pareigūnai per kratas surado butuose įrengtose slėptuvėse.

Po kratų sulaikytos dvi moterys – 34 metų R.G. ir 56 metų V. G. Ikiteisminį tyrimą organizuojantys ir jam vadovaujantys Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai ketina kreiptis į teismą dėl suėmimo skyrimo.

Šių dviejų moterų sulaikymas yra anksčiau vykusios operacijos tąsa.

Pernai gruodžio 1 dieną po pusmetį trukusio ikiteisminio tyrimo, surinkę pakankamai duomenų apie neteisėtą didelio kiekio narkotinių ir psichotropinių medžiagų disponavimą, pareigūnai Kaune surengė įtariamųjų asmenų sulaikymo operaciją.

Į pareigūnų akiratį pateko tris kartus teistas ir vos liepos mėnesio pabaigoje, neatlikus dalies laisvės atėmimo bausmės, iš įkalinimo vietos išleistas 20-metis T. G. bei jo bendrininkė, 23 metų Kauno gyventoja S.G., kuri taip pat teista tris kartus. Operacijos metu pas įtariamuosius buvo surasta daugiau kaip 100 g psichotropinės medžiagos metamfetamino.

Tyrimo metu buvo gauta duomenų, jog įtariamiesiems būnant suimtiems, jų nusikalstamą verslą perėmė S.G. sesuo ir motina. Jos antradienį, sausio 24 dieną, buvo sulaikytos.

 


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
Kazin kodel jie nesupuna kalejime, o vis paleidzimi anksciau laiko?Radai kruopele narkotiku-iki gyvos galvos, tai tegul ten ir kaifuoja per amziu amzius amen!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių