Narkotikų prekeivius išdavė žinutės mobiliajame telefone

Vilniaus policijos patruliai išaiškino gatvės narkotikų prekeivius. Jie buvo susekti peržiūrėjus pirkėjų mobiliojo ryšio telefonus ir aptikus įtartinas žinutes.

Ketvirtadienį 20.20 val. Ukmergės gatvėje prie prekybos centro „Big“, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai pastebėjo du įtartinus jaunuolius. Priėjus prie jų, šie akivaizdžiai pasimetė. Policininkas patikrino dokumentus ir paaiškėjo, kad tai - 27 metų V.J. ir 26 metų E.K.

Pasak policijos pranešimo, per apžiūrą E.K. kairės rankos pirštinėje aptiktas polietileninis maišelis su susmulkinta augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotikais. Sulaikytasis aiškino, kad narkotikus pirko iš matymo pažįstamo asmens prekybos centro požeminėje aikštelėje.

Pareigūnai, siekdami išaiškinti narkotikų pardavėją, patikrino E.K. mobiliojo ryšio telefone gautas žinutes. Nuojauta pareigūnų neapgavo - nustatyta, kad buvo gauti keli pranešimai iš asmens ir tariamasi, kur susitiks dėl narkotikų perdavimo. 20.50 val. V.J. ir E.K. buvo sulaikyti ir pristatyti tolimesniam aiškinimuisi į Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą.

Patruliai, siekdami išaiškinti asmenį, kuris galbūt padarė nusikalstamą veiką ir toliau vykdo neteisėtą prekybą narkotinėmis medžiagomis, nusiuntė tam asmeniui, iš kurio buvo gauta žinutė, prašydami susitikti. Jie įtarė, kad būtent tas asmuo pardavė narkotines medžiagas E.K. Pareigūnai privalėjo veikti labai greitai, kadangi išleistas iš šeštojo policijos komisariato E.K. būtų įspėjęs jį, kad policijai žinomas jo mobiliojo ryšio telefono numeris.

Netrukus iš to asmens buvo gauta žinutė, kad reikėtų susitikti prie prekybos centro „Norfa“, kur jis gyvena. Patruliai įvertinę aplinkybes pakeitė taktiką - kadangi jų automobilis būtų iš karto pastebėtas, jie parašė dar vieną žinutę jam, kad baigėsi degalai ir jie ateis pėsti. Įtariamasis atsiuntė žinutę ir nurodė vietą kur susitiks - Ateities gatvėje, prie Statybininkų mokyklos. Patruliai laukė jo pasirodant priešais minėta mokyklą taksi sustojime, įsėdę į taksi automobilį.

Netrukus prie taksi atvažiavo ir sustojo automobilis „VW Golf“. Patrulis, iššokęs iš taksi automobilio, pribėgo prie vairuotojo ir pareikalavo užgesinti variklį bei likti sėdėti vietoje. Netrukus į įvykio vietą atvyko patrulio kolegos.

Kaip paaiškėjo, automobilį vairavo 24 metų J.P. Apžiūrint automobilį, tarp priekinių automobilio sėdynių, prie rankinio stabdžio, gulėjo medžiaginis maišelis, kuriame buvo du polietileniniai maišeliai su augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotikais.

Sulaikytasis buvo pristatytas į Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp.

klp. portretas
Super,suveike! Maladciai.

LT

LT portretas
Nevykeliai patruliai, geriau jau gaudytu gimdymo namuose salininkus!

Nu nu

Nu nu portretas
Sekliai-morkos! Stambaus masto operacija! Tipo, kazka pakeis... Sugavo smulku baryga...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių