Narkomanas sučiuptas prie prekeivės durų

Kauno rajone pareigūnai sulaikė ką tik narkotikų nusipirkusį narkomaną ir kvaišalų pardavėją, pas kurią rasta ir paimta nemažas kiekis narkotinių medžiagų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, narkotikų pardavėją ir pirkėją Kauno rajone, Miškininkų gatvėje esančioje sodų bendrijoje „Šilas“ sulaikė Marijampolės apskrities Šakių rajono policijos komisariato pareigūnai.

Apie 17 val. policininkai pamatė kaip iš vieno namelio išėjo įtartinas vyras. Patikrinus jį, paaiškėjo, kad pareigūnų turėta informacija, kad šiame namelyje prekiaujama narkotinėmis medžiagomis, pasitvirino.

Pas sulaikytą narkomaną rasti ir paimti keturi polietileniniai maišeliai su baltos spalvos milteliais. 38 metų vyras net nebandė slėpti, kad šį „turtą“ jam pardavė namelyje gyvenanti 23 metų moteris.

Netrukus pareigūnai jau beldėsi į jos duris. Moters namuose atlikus kratą, rasta ir paimta penki polietileniniai maišeliai su baltos spalvos milteliais (viso 33,5 gramo) bei du polietileniniai maišeliai su maždaug dviem gramais augalinės kilmės medžiagos.

Ir narkotikų pardavėja ir jos klientas sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Dėl prekybos narkotikais pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių