Naktį sudegusio vyro kūną ugniagesiai rado tik ryte

Skaudi nelaimė trečiadienio naktį įvyko Vilniaus rajone, Bezdonyse. Smarkiai apanglėjusį vyro kūną gelbėtojai gaisravietėje rado tik rytą.

Pranešimas apie gaisrą Bendrajame pagalbos centre buvo gautas apie 22.30 val. Kaip vėliau paaiškėjo, skambino tame pačiame su žuvusiuoju gyvenantis jaunas vyras. Jis pasakojo, kad būdamas savo kambaryje, pajuto dūmų kvapą, todėl nuėjo pažiūrėti, ką daro kaimynas.

Vos žvilgtelėjęs pro šio langą, pamatė, kad kaimyno butas skendi dūmuose.

Vyras paskambino ugniagesiams ir kartu su motina puolė gelbėti savo turto, iš degančio medinio namo, nešti į kiemą.

Kai atvyko ugniagesiai, namas jau degė atvira liepsna. Jiems teko gelbėti ir pačius turtą iš savo namų gelbėjančius žmones. Dar kiek ir vyras su savo motina būtų apsinuodiję dūmais.

Užgesinus gaisrą buvo pradėta ieškoti žmogaus kūno. Tačiau patamsyje šios paieškos rezultatų nedavė. Smarkiai apanglėjęs vyro kūnas buvo rastas tik ryte.

Dėl ko kilo gaisras, aiškinamasi. Galvojama, kad jo priežastis galėjo būti arba neatsargiai numesta nuorūka, arba netvarkinga krosnis. Žuvęs vyras, anot jo kaimynų, buvo nebejaunas, bet, kiek jam tiksliai metų jie pasakyti negalėjo.

Jų teigimu, žmogus gyveno vienas, rūkydavo, nevengdavo išlenkti ir taurelės.

Gesinti šio gaisro buvo išsiųsti ugniagesiai iš Nemenčinės, Naujosios Vilnios bei sostinės. Ta medinio namo dalis, kurioje gyveno žuvususysis sudegė labai stipriai, nieko neliko ir iš namo stogo.

Šiame name butus gavę socialiai remtini žmonės - vienoje jo pusėje gyveno žuvęs vyras, antroje - jaunas vyras su savo motina. Trečias butas buvo laisvas, tačiau jis jau buvo paskirtas vienai šeimai.

Bute padarytas remontas, ruoštasi įkurtuvėms. Jas teks atidėti.


Šiame straipsnyje: gaisras Bezdonyse

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių