Muitininkų laimikis – trečdalis milijono vienetų kontrabandinių rūkalų

Kybartų kelio poste Kauno teritorinės muitinės pareigūnai sulaikė daugiau nei trečdalį milijono vienetų kontrabandinių rūkalų.

Pasak muitinės pranešimo, daugiausia – 72 tūkst. vienetai – cigarečių „Jin Ling“ ir „Denim“ buvo rasta Lietuvos pilietės I.K. vairuojamame automobilyje „VW“. Minėta pilietė, atvykusi į postą, deklaravo, kad vežasi du pakelius cigarečių.

Tačiau muitinės pareigūnai transporto priemonės specialiai įrengtame dvigubame dugne, kuro bake ir dujų balione surado nelegalų rūkalų krovinį, kurio vertė didesnė nei 24 tūkst. litų.

Kiti pažeidėjai kontrabandinius rūkalus bandė vežti degalų bakuose, dujų balionuose, transporto priemonių durelėse, atsarginiuose ratuose įrengtose slėptuvėse. Pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, o nelegalūs cigarečių kroviniai ir juos gabenusios transporto priemonės sulaikytos.

Be to, Ramoniškių kelio poste pareigūnai sulaikė daugiau nei 20 kilogramų automobilinių katalizatorių laužo. Šis radinys buvo surastas Lietuvos piliečio G.V. vairuojamo automobilio „Toyota“ bagažinėje ir atsarginiame rate. Vyriškiui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, krovinys ir transporto priemonė sulaikyti.


Šiame straipsnyje: cigaretėskontrabandamuitinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Jeigu visos kontrabandines cigaretes bei kitos prekes butu parduodamos per prekybos taskus , tai per tiek metu valstybe galejo gauti daug pajamu.Kiek sunaikino tiksliai niekas nezinos ir suskaityti neimanoma [aisku mes esame labai turtingi tai del to ir taip darome
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių