Muitininkai sulaikė cigarečių siuntą už kone vieną milijoną litų

Kauno teritorinės muitinės Kybartų kelio posto pareigūnai sekmadienį sulaikė kontrabanda gabentų 2 mln. 400 tūkst. vienetų cigarečių, jų vertė siekia 867 tūkst. litų.

Anot Muitinės departamento pranešimo, ankstų sekmadienio rytą iš Rusijos Karaliaučiaus srities į Kybartų kelio postą atvyko Baltarusijos piliečio vairuojamas krovininis automobilis DAF. Vairuotojas pareigūnams deklaravo, kad į Sankt Peterburgą gabena krovinį – biuro kėdes.

Patikrinus transporto priemonę mobiliąja rentgeno kontrolės sistema, muitininkams kilo įtarimų, kad po deklaruotu kroviniu gali būti paslėptos ir nedeklaruotos prekės.

Nukrovę biuro kėdžių krovinį, muitinės pareigūnai automobilio puspriekabėje rado 240 dėžių cigarečių „Business Class“ ir „Bayron“ su Rusijos Federacijos banderolėmis.

Kontrabandą gabenęs vairuotojas teismo sprendimu suimtas dviem mėnesiams.

Muitinės kriminalinėje tarnyboje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kontrabandos ir pasikėsinimo neteisėtai disponuoti akcizais apmokestinamomis prekėmis.


Šiame straipsnyje: cigaretėskontrabandamuitinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Domas

Domas portretas
Reiketu parduoti per prekybos taskus kiek valstybe turetu pelno, jau senai butu atsiskaite su pensininkais jeigu butu parduota visa kontrabanda o cia dabar nesuprasi kiek sunaikina kiek ne, tai briuselio nesmone ,kagi tu sajungu mastysena tokia pati

Atsikvošėkite

Atsikvošėkite portretas
Tos,sulaikytos kontrabandinės cigaretės,kažkam reikalingos,todėl ir kovojama su vėjo malūnais.Geri šeimininkai ,tas cigaretes parduotų,nes jos fabriko gamybos.Bet tuomet pinigai papultų į šalies biudžetą,o ne į sukčių kišenes.Valstybė turėtų tik džiaugtis,kad veža tokią kontrabandą,kaip fabrikinės cigaretės.Lai veža kuo daugiau,tik jas reikia naudingai valstybei realizuoti,ir bus milijonai.O žmonės galės nusipirkti rūkalų žmoniška kaina.Valio.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių