Moterys pasirinko mirtį

Savaitgalį Klaipėdoje neįprastomis aplinkybėmis žuvo dvi moterys - viena puolė ant traukinio bėgių, kita iššoko pro langą. Nelaimių priežastis aiškinasi policijos pareigūnai.

Šeštadienį po pietų keleivinis traukinys Vilnius-Klaipėda partrenkė ir mirtinai sužalojo geležinkelio bėgiais ėjusią moterį. Nelaimė įvyko tarp Kalotės ir Girulių.
Kodėl moteris nepasitraukė nuo bėgių, tebesiaiškinama. Žuvusioji buvo pagyvenusi, vilkėjo žalia striuke, ryšėjo raudona skara. Vakar giminaičiai atpažino velionę.

Šeštadienį, apie pusę septintos ryto, iš buvusio bendrabučio Klaipėdoje, Rumpiškės gatvėje, lango penktajame aukšte iškrito ir žuvo keturiasdešimtmetė Jūratė B.

Bedarbė keturių vaikų motina savo atžalų neaugino. Vienas jos vaikas gyvena su tėvu, kiti - globos namuose.

Kaimynai neslėpė, kad žuvusioji, nors ir buvo tvarkinga, nedirbo ir piktnaudžiaudavo alkoholiu.

Žūties išvakarėse ji girtavo su pažįstamu vyru. Ankstų rytą žmonės girdėjo iš moters buto išbėgančio vyro žingsnius. Kažkuris kaimynų matė ankstyvą rytą atvirą moters kambario langą, šeimininkė rūkė.

Netrukus po to kaimynai pamatė po langais du Jūratės B. išmestus televizorius, o greta - ją pačią. Moteris dar kurį laiką buvo gyva, tačiau medikai jai nebegalėjo padėti.
Gerai pažinoję žuvusiąją kaimynai stebėjosi draugo, su kuriuo ji girtavo, elgesiu. Sužinojęs apie Jūratės B. žūtį, jis išjungė mobiliojo ryšio telefoną ir bendrabutyje nebepasirodė.

Šalia gyvenanti moteris prisiminė, jog Jūratė B. buvo užsiminusi, kad toks gyvenimas labai nusibodo ir ji norėtų išsivaduoti iš nesibaigiančių bėdų.
Nors mirusioji turi seserį, tikriausiai bus laidojama valstybės lėšomis. Neseniai vonioje nuskendo Jūratės B. motina.

Būdas: bendrame koridoriuje, kuriame buvo aptarinėjama kaimynės žūtis, vakar nuo pat ryto vyrai pliekė kortomis ir gurkšnojo stipriuosius gėrimus.
Žymė: buvusio bendrabučio gyventoja išmetė televizorius ir iššoko per langą pati.


Šiame straipsnyje: savižudybėtraukinyslangas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių