Moterys badėsi peiliais, išgerti norėję piliečiai plėšė parduotuves

Nepriklausomybės atkūrimo dieną incidentų Lietuvoje netrūko - neblaivi žmona papjovė vyrą, o išgerti norintys tautiečiai plėšė parduotuves.

Kovo 11-osios vakarą Kėdainių rajone, Aukštadvario kaime neblaivi žmona mirtinai peiliu subadė savo vyrą.

Policijos departamento duomenimis, negyvas 40-metis A.D. savo namuose buvo rastas apie 23.10 val. Vyras mirtinai nukraujavo gavęs smūgį peiliu į kirkšnį. Policijos pareigūnai netruko nustatyti, kad su vyru susidorojo jo 33 metų žmona E.D. Neblaivi įtariamoji buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Dar vienas panašus incidentas užfiksuotas 0.50 val. Kaune, viename Jėgainės gatvės butų. Čia neblaivi 41 metų D.S. peiliu į pilvą sužalojo 38 metų sugėrovą. Vyras paguldytas į ligoninę.

Kovo 11-ąją Vilniuje buvo sumušti du nepilnamečiai. Apie 13 val. Viršuliškių gatvėje 8 metų berniuką užpuolė ir sumušė nepažįstamas vyras, o apie 10.20 val. Taikos gatvėje buvo užpulta, sumušta ir apiplėšta 12 metų mergaitė.

Ne darbo dieną nuo nusikaltėlių kentėjo ir parduotuvės. Neturėdami pinigų alkoholiui, plėšikai nusprendė jį pasiimti patys.

Apie 1.33 val. suveikus signalizacijai, pastebėta, kad Akmenės rajone, Ventoje, Žęmaičių gatvėje, išlaužtos parduotuvės, apsauginės žaliuzės ir durų spynos. Kas pavogta ir nuostolis nustatoma.

Apie 4.28 val. signalizacija suveikė Radviliškio rajono, Šeduvos miestelio parduotuvėje. Čia, išlaužus duris, pavogta apie 400 pakelių cigarečių su plastikiniais dėklais. Nuostolis - 5000 litų.

Apie 2.23 val. suveikė signalizacija Utenos rajone, Saldutiškio miestelyje. Nustatyta, kad nusikaltėlis į Liepų gatvėje esančią parduotuvę pateko išdaužęs lango stiklą. Buvo pavogti alkoholiniai gėrimai ir cigaretės. Deja, vagis nuėjo netoli, jis greitai buvo sulaikytas. Nustatyta, kad tai 22 metų Ž.D. Neblaivus vyras uždarytas į areštinę.

Apie 19.30 val. ištroškusių, tačiau pinigų neturinčių svečių sulaukė Alytaus rajono, Butrimiškių kaimo parduotuvės savininkas. Kaip policijos pareigūnams pasakojo 71 metų vyras, į parduotuvę įsiveržė grupė vyriškių, kurie sumušė jį, parduotuvės savininką, surišo ir pagrobė alkoholinius gėrimus.  


Šiame straipsnyje: nusikaltimaiapžvalga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių