Mažametę nuo septynerių metų seksualiai išnaudojo jos giminaitis

Panevėžio apygardos prokuratūra teismui perdavė nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje mažamečio asmens seksualiniu prievartavimu ir žaginimu kaltinamas Utenos miesto 45 metų gyventojas R.Ž. , vienas nepilnametis – mažamečio išžaginimu.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, nukentėjusi dvylikametė mergaitė nuo septynerių metų  buvo seksualiai išnaudojama giminaičio, kuris, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, siekdavo su mažamete lytiškai santykiauti ir tenkinti savo aistrą.

Nors ir žinodamas, kad mergaitė yra mažametė, giminaitis nevengdavo pasinaudoti jos bejėgiška būkle – jis kaltinamas ne vieną kartą santykiavęs su nukentėjusiąja ir ją prievartavęs.

Vieną kartą dvylikametę mergaitę, pasinaudojęs dėl mažametystės bejėgiška būkle, prieš nukentėjusiosios valią, neveikiančios gamyklos pastate išžagino neblaivus pažįstamas nepilnametis.

Už mažamečio asmens seksualinį prievartavimą baudžiama laisvės atėmimu iki trylikos metų, už išžaginimą – iki penkiolikos metų, pranešė Panevėžio apygardos prokuratūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ei kedofilai violetiniai

ei kedofilai violetiniai portretas
kur jusu tiesa?kodel nekovojat uz tvirkinamus vaikus,o kaip sunys isikande uz vienos mergytes,kuri laiminga gyvena su mamyte!

norge

norge portretas
tokius pries i kalejima sodinant iskastruot reiktu kad butu garantija, kad nepasikartos toks dalykas...

gaila

gaila portretas
Vai, labai gaila nepilnamečių, jug jiems traumuojamas, prieš akis, gyvenimas.Kas joms lieka, skausmas, pažeminimas, nusivylimas
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių