Markui Wahlbergui gėda dėl savo kriminalinės praeities

Netrukus kino ekranus pasieks įtempto siužeto veiksmo trileris „Kontrabanda“ (orig. „Contraband“), kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka aktorius Markas Wahlbergas.

Praeityje teistas, nuo narkotikų priklausomu buvęs vyras, garsėjęs skandalingu elgesiu, aštriais pasisakymais ir rasizmo kurstymu, teigia, jog jam patinka vaidinti blogus berniukus.

„Vaidindamas blogiukus jaučiuosi tarsi išpirkdamas savo praeities nuodėmes“, - prasitarė aktorius, dažnai kartojantis, jog jam gėda dėl savo kriminalinės praeities.

Praeityje Wahlbergas įvykdė nemažai rimtų nusikaltimų, o policijos nuovada buvo tapusi antraisiais vaikino namais.

Trūko visai nedaug, kad vos šešiolikos, narkotikų prekeivio ir vagies karjerą pradėjęs jaunuolis, nugrimztų į nusikaltėlių liūną.

Laimei, pakako vos penkiasdešimties kalėjime praleistų dienų, po kurių į dienos šviesą išėjo naujasis Markas Wahlbergas, pasivadinęs Marky Mark ir pradėjęs reperio bei apatinio trikotažo modelio karjerą.

„Visuomet buvau ir būsiu dėkingas savo vyresnėliui broliui Donnie, kuris padėjo man atsistoti ant kojų ir padėjo pamatus mano muzikinei karjerai“,- pasakojo M.Wahlbergas.

Laiku persikvalifikavęs į aktorius šiuo metu vyras mėgaujasi itin sėkmingai besiklostančia karjera, su gražuole žmona augina keturias atžalas ir džiaugiasi dviem Oskaro nominacijomis.

Reklamuodamas filmą „Kontrabanda“ aktorius teigia, jog jį galėjo ištikti pagrindinio filmo herojaus likimas, tačiau, laimei, jis sustojo laiku.

Nepaisant staigaus gyvenimo pokyčio, Markas vis dar garsėja kartais išsprūstančiais aštriais pasisakymais ir sunkoku charakteriu. Interviu leidiniui „Men‘s Journal“ aktorius teigė, jog jo dėka buvo galima išvengti rugsėjo 11-osios teroro akto.

M. Wahlbergo pareiškimas sukėlė pasipiktinimą tarp rugsėjo 11-osios aukų artimųjų. Jų nuomone, po tragiškų įvykių aktoriui nederėtų dėtis herojumi prisidengiant nacionaline tragedija ir manipuliuoti tūkstančių amerikiečių jausmais.

Supratęs savo kaltę aktorius oficialiai atsiprašė ir prisipažino pasielgęs neatsakingai, tačiau tuoj pat ėmė kaltinti leidinio žurnalistą iškraipius jo žodžius.

Kontrabanda – slidus ir pavojingas reikalas, kuriame menkiausia klaida kainuoja gyvybę arba ilgus metus už grotų. Šių reikalų asas Krisas (akt. Markas Wahlbergas) vieną dieną padeda tašką ir nusprendžia pradėti kitokį gyvenimą bei pasitraukia iš kriminalinio pasaulio.

Vedęs, sukūręs šeimą, vyras pradeda gyventi įprastą, niekuo neišsiskiriantį gyvenimą ir net neketina grįžti į praeitį.

Tačiau Kriso žmonos brolis (akt. Calebas Landry Jonesas) papuola į bėdą ir jo gyvybei ima grėsti pavojus.

Norėdamas išgelbėti giminaitį, Krisas ryžtasi grįžti ir įvykdyti savo paskutinį darbą. Dabar jie kartu privalo įvykdyti pavojingą operaciją – per dvi savaites iš Panamos į JAV pervežti 15 milijonų padirbtų JAV dolerių. Ant kortos pastatytos ne tik Endžio, tačiau ir Kriso šeimos gyvybės...

Įtempto siužeto veiksmo trileris kino ekranus Lietuvoje pasieks jau kovo 23 dieną.


Šiame straipsnyje: Markas Wahlbergaskontrabanda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių