Marijampolėje sulaikytas pusmetį žmoną terorizavęs vyras

Marijampolės apskrities policija sulaikė į areštinę uždarė vyrą, kuris, kaip įtariama, pusmetį terorizavo savo žmoną.

Pirmadienį į Marijampolės apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 23 metų J.Š.

Marijampolietė nurodė, kad nuo 2012 metų rugpjūčio iki šių metų kovo 4 dienos jos vyras 25 metų K.Š. prieš ją naudoja psichologinį smurtą keikdamas necenzūriniais įžeidžiančiais žodžiais ir grasindamas nužudyti.

Pasak pareiškėjos, pirmadienį. apie 15.30 val. Gedimino gatvės pabaigoje, Marijampolėje automobilyje „VW Golf“, sutuoktinis ne mažiau 10 kartų ranka jai trenkė į įvairias kūno vietas, tampė už plaukų, smaugė.

Policijos teigimu, dėl šio įvykio sulaikytas ir į Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę uždarytas K.Š.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viktorija

viktorija portretas
Klaipedoje strutis raimondas ligonis,psichopatas,sudo kruva,turi sunu,bet elgiasi, tikras daunas!Saugokites iskrypelio!Alfonso!Neisileiskite i namus tokio siuksles!

Loni

Loni portretas
Nesuprantu moters kentejusios pusmeti smurta, vienas is dvieju patinka kentet, arba labai myli : )

www

www portretas
jau 24 val. permaza reikia ilgesnes laidos nes nevisi debilai itilps i ta laika. turbut reikes spec kanalo kad visas pasaulis matytu iki ko mes nusiritom gal ir nevisi bet tokiu daugeja. turbut reikes prasyti amerikonu kad isnomuotu gvantanama ar ka nors panasaus nes jie mums skolingi uz /teroristu/ laikyma ar netaip?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių