Per marčios ir anytos konfliktą nukentėjo vaikas

Raseinių rajone per neblaivios mamos ir senelės konfliktą nukentėjo pusės metų vaikas.

Pasak policijos, pirmadienį 21.14 val. Gėluvos kaime, šeimyninio konflikto metu neblaivi marti 27 metų I.Ž. įkando į ranką 68 metų M.Ž.

Po to, įtariama, kad marti tampė anytą už plaukų, ranka sudavė į veidą ir kitas kūno vietas, grasino nužudyti.

Konflikto metu I.Ž. iš rankų iškrito jos beveik pusės metų sūnus V.Ž.

Mažylis dėl galvos traumos gydomas Raseinių ligoninėje.

M Ž. į medikus nesikreipė, jos marti I.Ž., kuriai nustatytas 2,89 promilių girtumas, uždaryta Raseinių rajono policijos komisariato ilgalaikio sulaikymo patalpose.

Tai antras toks atvejis, kai per suaugusiųjų konfliktus nukenčia kūdikiai.

Apie 15 val. pirmadienį neblaivus 27 metų panevėžietis, grįžęs namo, puolė mušti savo žmoną, maitinusią judviejų trijų savaičių kūdikį. Neblaivus tėvas kumščiu pataikė sūnui į pilvuką, sumušė ir žmoną. Berniuką ligoninėje stebi medikai, įtariamasis, kuriam nustatytas beveik 3 promilių girtums, sulaikytas.

Panevėžio miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo,vyrui gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pasak Panevėžio policijos, dėl smurto artimoje aplinkoje ši šeima į policiją iki šiol kreipusis nebuvo. Apie įvykį pranešta Panevėžio savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriui.


Šiame straipsnyje: konfliktaspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Oi Oi

Oi Oi portretas
Kas per motina?Kas per seima?Gaila vaiku.

pagaliau

pagaliau portretas
Gavo žiniasklaida velnių nuo komentatorių, tai išmoko rašyti žodį anyta, anksčiau tai rašė uošvė.Ar tam vyrui negalioja įstymas, kad jis nebeturi teisės buti šeimoje.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių