Lygis! Perkantiems pilstuko buvo siūloma ir užkanda

Vakar Kaune policijai įkliuvo naminukės gamintojai, kurie savo pirkėjams siūlydavo ne tik paragauti šildančio gėrimo, bet ir nemokamai užkąsti.

Atlikus kratą Antanavos gatvėje pas vyrą V. D. rasta ir paimta apie 4 litrai bespalvio skysčio, turinčio alkoholio kvapą.

Vyras prekiavo pilstuku, tačiau iš pirkėjų jis reikalaudavo, kad „prekę“ jie vartotų tik vietoje, o užkanda – gabalėlis duonos – buvo siūloma nemokamai.

Dėl šios nusikalstamos veikos pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo, laikymo.

Kauno apskrities policija informuoja, kad už neteisėtą naminių stiprių alkoholinių gėrimų gaminimą laikymą, gabenimą ar realizavimą gresia viešieji darbai arba bauda nuo 1 iki 10 tūkst. litų, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas nuo 2 iki 5 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ANDZELA

ANDZELA portretas
ALEKSOTAS NUO SENU GERU TARYBINIU LAIKU GARSEJO PILSTUKU, SPIRUTU, KAUKU, DRATU IR VISOKIAIS KITAIS SUROGATAIS. SIAME RAJONE ISBUJOJES SITO TRUCO PLATINIMAS AUKSCIAUSIU LYGIU. IR TAIP BUVO PRIES DVIDESIMT , AR TRISDESIMT METU, TAS PAT IR SENDE, TIK APYVARTA MAZESNE NES VARTOTOJU SKAICIUS TIKRAI SUMAZEJES,, NES JAUNU VARTOTOJU NERA TIEK DAUG ARBA DAR NEPRIAUGO, BET KAZKIEK PRIAUGS IR BIZNIS SUKSIS. O POLICIJA ALEKSOTO SU VIRSININKU PRIESAKI VISA SITA REIKALA ZINO TACIAU KAZKODEL TAI NESUSTABDO,. oGI TODEL MANAU NESUSTABDO , KADANGI NUO VISO TO GALIMAI GALIMAI NUBYRA KAZKAM ANT PIETU .kAD SU SITU BLOGIU VELGI BUTU GALIMA PRADETI KOVOTI REIKIA PAKEISTI ALEKSOTO POLICIJOS VIRSININKA KURIS TEN PER ILGAI UZSIBUVO. ARBA PATS GALETU SUSIPRASTI EITI I UZTARNAUTA POLILSI. kODEL VIENIEMS PAREIGUNAMS ROTACIJA TAIKOMA , O KITIEMS NE. sIS VIRSININKAS UZSISEDEJES CIA APIE PENKIOLIKA METU TOI PACIOJ KEDEJ TAI IRGI KAZKA PASAKO. dORAI SAZININGAI DIRBANTIS ZMOGUS VIENOI VIETOI ILGIAU PENKIU METU NEGALI BUTI LAIKOMAS. PAMASTYMUI.

zmogus

zmogus portretas
Pritariu ir patikslinsiu.Aleksote apie 40metu veikia taskai is kartos i karta. siulau visa nuovada atleisti.Kiek vyru numirsta per tuos nuodus.KOKS 20 tasku yra.maziausiai.Manau policija zino.Tai mano nuomone.

KESTUKAS

KESTUKAS portretas
ar sis taskas buvo buvusiame stiklo fabriko bendrabutyje? tikrai , jeigu tame name, tai ir pries penkiolika metu ten buvo taskas, pas namo komendanta.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių