L.Stankūnaitė vėl kaltina N.Venckienę nesirūpinant jos dukra

Buvusi Drąsiaus Kedžio sugyventinė Laimutė Stankūnaitė Kauno rajono vaiko teisių tarnybai įteikė eilinį skundą, ji teigia, kad mergaitės globėja Neringa Venckienė nuteikinėja dukrą prieš ją.

Kaip pranešė TV3 „Žinios“, L.Stankūnaitė Kauno rajono vaiko teisių tarnybos vadovei Janinai Dabašinskienei atsiuntė skundą, kuriame teigia, jog dabartinė jos dukters globėja N.Venckienė tinkamai nesirūpina mergaite ir esą nuteikinėja vaiką, prieš ją, motiną. Šis nuteikinėjimas, L.Stankūnaitės teigimu, pasireiškė tuo, kad mergaitė per susitikimą jai papriekaištavo, kad ji neišleidžia jos atostogauti prie jūros.

Kaip jau rašėme, išsivežti D.Kedžio dukrą atostogauti N.Venckienė prašė ir pačios L.Stankūnaitės, ir teismų, tačiau nei mergaitės motina, nei teismai, to neleido. L.Stankūnaitė tai motyvavo tuo, kad bus pažeisti vaiko interesai, o teismai – kad gali būti neužtikrintas mergaitės saugumas, nors po D.Kedžio mirties mergaitei skirta valstybės apsauga ir buvo panaikinta, ją saugo ir rūpinasi tik D.Kedžio artimieji. L.Stankūnaitė anksčiau yra viešai pareiškusi, kad prie Kedžių ir Venckų namų susirinkę žmonės traumuoja jos dukrą, tačiau išleisti jos pailsėti nuo šios aplinkos, ji kažkodėl nesutinka.

TV3 „Žinioms“ kalbėjęs Aidas Venckus sakė nesuprantantis, kokį spaudimą D.Kedžio dukrai daro jo žmona. A.Venckaus teigimu, noras mergaitę išsivežti pailsėti nėra joks spaudimas.

Kauno rajono vaiko teisių tarnybos skyriaus vedėja J.Dabašinskienė atsisakė komentuoti L.Stankūnaitės skundą. D.Kedžio dukters motina taip pat nesutiko paaiškinti, kodėl skundžia N.Venckienę.


Šiame straipsnyje: KedysVenckienėStankūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių