L.Stankūnaitė neišleidžia dukters atostogų

Drąsiaus Kedžio dukters globėja Neringa Venckienė norėtų kartu su savo sūnumi ir mergaite išvykti atostogauti, tačiau tam prieštarauja Laimutė Stankūnaitė.

„Noriu su sūnumi ir mergaite išvažiuoti pailsėti, bet L.Stankūnaitė su tuo kategoriškai nesutinka. Esą tai pakenks mergaitės interesams“, - portalui 1diena.lt sakė N.Venckienė.

Su L.Stankūnaite buvo bandyta tartis grąžiuoju, jai buvo pasiūlyta vieną savaitę su dukra susitikti ne dvi dienas, o keturias, tačiau ji kartoja savo – atostogos su globėja pakenks vaiko interesams.

Nepavykus susitarti, N.Venckienė parašė prašymą teismui. „Išdėsčiau visus argumentus, tikiuosi teismas duos leidimą mergaitę išsivežti pailsėti“, - kalbėjo N.Venckienė.

Panevėžio apygardos teismui sustabdžius Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjo Broniaus Varsackio nutartį mergaitę skubiai grąžinti jos biologinei motinai, L.Stankūnaitė su dukra matosi pagal anksčiau teismo nustatytą grafiką – pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo 9 iki 11 val.

Susitikimai vyksta Kauno kelių policijos pastate.

Ketvirtadienį Panevėžio apygardos teisme bus nagrinėjami N.Venckienės ir Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus bei miesto vaiko teisių apsaugos skyriaus atskirieji skundai dėl skubaus mergaitės grąžinimo motinai.

Juose nurodoma daugybė B.Varsackio padarytų klaidų ir prašoma nutartį panaikinti bei civilinę bylą dėl mergaitės gyvenamosios vietos nustatymo grąžinti nagrinėti pirmos instancijos teismui.  


Šiame straipsnyje: KedysVenckienėStankūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių