„Lietuvos ryto televizija“: Venckai prašo nutraukti pedofilijos bylą

„Nutraukti pedofilijos bylą nori ir Venckai“ – buvo pareikšta sekmadienio vakarą rodytoje laidoje „24/7. Savaitės aktualijų analizė ir komentarai“.

„Mes visada norėjome ir norime tęsti šią bylą, nes joje yra pakankami įrodymų, kad Andrius Ūsas prievartavo mergaitę ir tai vykdavo Laimutės Stankūnaitės nuomojamame bute. Tai parašyta ir kaltinamajame akte“, - visada sakė ir tebesako mirusio Drąsiaus Kedžio ir jo buvusios sugyventinės dukters globėja Neringa Venckienė.

L.Stankūnaitė neabejoja, kad po Panevėžio apygardos teismo sprendimo, kuriuo buvo atmesti Venckų skundai ir pedofilijos byla negrįžo į prokurorų rankas ikiteisminiam tyrimui papildyti, dukrą teismas grąžins jai.

„Aš garantuoju, kad teismo sprendimas vėl bus nevykdomas, vėl reikės antstolio, praėjusį kartą jam buvo sumokėti didžiuliai pinigai ir nebuvo atliktas darbas. Aš įsitikinusi,kad ji dabar darys tą patį“, - pykčio savo dukters globėjai neslepia L.Stankūnaitė.

Buvusi D.Kedžio sugyventinė teigia reikalausianti, kad teismo sprendimas būtų vykdomas skubiai, kad mergaitė jai būtų grąžinta nedelsiant, tą pačią dieną. Ji aiškino, jog jau dabar tariasi su pareigūnais, kad nebūtų jokių kliūčių, kad mergaitė būtų iškart atiduota jai, nors trečiadienį Kėdainių rajono apylinkės teismas greičiausiai neatvers šios bylos, nes N.Venckienė turi darbo savo tiesioginiame darbe ir negali atvykti į šį posėdį.

Jei mergaitė jai nebus grąžinta skubiai, L.Stankūnaitė grasina į teismą paduoti visą valstybę. „Antrą kartą aš to neleisiu“, - viešai grasinimais svaidosi moteris.

„Ji nieko neprisidėjusi prie tų veiksmų, kuriais buvo kaltintas Andrius Ūsas, o ir tai, kad yra pagrindas įtarti A.Ūsą byrą, jau yra subyrėjęs“, - laidoje aiškino naujasis Guodos Ūsienės advokatas Adomas Liutvinskas, visai neseniai vienoje iš televizijos laidų  viešai pareiškęs, kad vaikų tvirkinimas nėra pedofilija.

L.Stankūnaitės grąsinimus palaikė ir visą skandalą apie ją teigiamai rašiusi to paties pavadinimo kaip ir televizija dienraščio žurnalistė. „Kas maišė visą šitą katilą, pragarišką, manau, kad teisėsauga tikrai išsiaiškins“, - pareiškė ji.

Tuo tarpu D.Kedžio šalininkai ir mergaitės globėjos artimieji nemano, kad L.Stankūnaitei taip lengvai pavyks atsiimti dukrą. Pasak D.Kedžio mamos Laimutės Kedienės, yra apskųsta prokuratūros nutartis, kurioje L.Stankūnaitė kaltinta poveikio darymu savo dukrai, todėl istorijos pabaiga dar nėra aiški. „Reikia sodinti ją kokiems aštuoneriems metams ir viskas, net tirti nieko nereikia“, -buvusios savo sūnaus gyvenimo draugės kalte yra įsitikinusi L.Kedienė.

„Mes turime planą“, - teigia ir D.Kedžio teta Audronė Skučienė.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių