Lenkijoje suimta penkis savo vaikus nužudžiusi moteris

Lenkijoje suimta moteris, kuri įtariama nužudžiusi mažiausiai penkis savo kūdikius, pranešė penktadienį prokuroras.

Įtariamoji, kuri minima kaip 41-erių Beata Z., jau apklausta ir bus laikoma areštuota mažiausiai tris mėnesius, kol vyks tyrimas, sakė Lomžos miesto Lenkijos šiaurės rytuose prokurorė Maria Kudyba (Marija Kudyba).

Pasak jos, nuo 1998 iki 2012 metų našlė pagimdė aštuonis vaikus, iš kurių gyvi liko tik du.

Keturi vaikų lavonėliai rasti moters ūkyje Hipolituvo kaime. Tyrėjai ieško penktojo lavono bei mėgina nustatyti šeštojo kūdikio likimą.

Bus atliktas rastų palaikų tyrimai, siekiant patvirtinti, jog Beata Z. buvo jų motina; taip pat pastarąją tirs psichiatrai.

Socialiniai darbuotojai informavo policiją šią vasarą, nes niekur nematė naujagimio, nors kurį laiką prieš tai Beata Z. atrodė esanti nėščia.

Tyrėjai apie įtariamo nusikaltimo motyvus nekalba, nors šią bylą plačiai nušviečia Lenkijos žiniasklaida.


Šiame straipsnyje: vaikaimoterisnužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

BN

BN portretas
Nu ir kur beda? Ar geriau butu,jei visi tie vaikai badautu, butu tvirkinami girtu dedziu nuo kuriu si ponia 14 metu gimde benkartus? Na nebuvo jai reikalingi tie vaikai, o saugotis nemokejo, matyt biski varztu truksta bobelei. Pi.so ja viso kaimo girtuokliai ir bomzai. Gal geriau tegul policija pasidomi butent tuo, kad vyrai neisnaudotu psichiskai nesveiku moteru. Uz tai irgi reiketu sodint.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių