Latvių vairuotojams nesiseka Lietuvoje

Vakar Panevėžio rajone du lietuviai pagrobė iš Latvijos piliečio automobilį „BMW". Kitas Latvijos pilietis Vilniuje apdegė rankas, jo sunkvežimyje kilus gaisrui.

Pirmadienio rytą apie 7 val. Vilniuje, Savanorių prospekte, užsidegė Latvijos respublikos krovininis automobilis MAN. Degančio automobilio gesinti atskubėjo Vilniaus ugnegiasiai. Gaisro metu išdegė automobilio salonas. Rankas apdegęs automobilio vairuotojas pristatytas į ligoninę.

Vakar Panevėžio rajone du lietuviai pagrobė iš Latvijos piliečio automobilį „BMW 730". Grobikai, iš pradžių liepę latviui vairuoti, vėliau paprašė šį išsilaipinti.

Pirmadienį popiet du Latvijos piliečiai, važiavę „BMW 730" automobiliu,  stabtelėjo Panevėžio rajone, Uliūnų kaime. Vienas iš jų nuėjo į kavinę, o kitas pasiliko mašinoje. Tuomet prie mašinos pripuolė du vaikinai, į ją įsėdo ir liepė latviui važiuoti.

Pavažiavus apie tris kilometrus, automobilio vairuotojui buvo liepta išlipti. Latvis išlaipintas netoli Bistrampolio dvaro, nuo kurio pėsčias parėjo iki kavinės ir iškvietė policiją. Nuvarytas automobilis „BMW 730" buvo 2003 metų leidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių