Kybartuose sulaikyta trečdalis milijono kontrabandinių cigarečių

Trečiadienį Kybartuose sulaikyta trečdalis milijono kontrabandinių cigarečių, pranešė Muitinės departamentas. Jų vertė yra daugiau kaip 107 tūkst. litų.

Didžiausi kontrabandinių rūkalų kiekiai sulaikyti dviejų Lietuvos piliečių vairuojamuose automobiliuose.

Pilietis J.Ž. automobilyje „Audi“ bandė paslėpti daugiau kaip 70 tūkst. vienetų arba 3520 pakelių kontrabandinių rūkalų, jų vertė – beveik 25 tūkst. litų.

Muitinės pareigūnai išslapstytų cigarečių aptiko specialiai įrengtame kuro bake, dujų balione, prietaisų skydelio ir bamperio ertmėse.

Ieškodami paslėptų kontrabandinių rūkalų D.V. vairuojamame automobilyje „VW“, muitininkai išardė beveik visą automobilį. Cigarečių moteris buvo prikamšiusi į specialiai įrengtą kuro baką, visų mašinos durelių ertmes, stogo konstrukcijas, į priekinio bamperio angas, atsarginį ratą ir tarp prietaisų skydelio laidų. Iš viso pareigūnai iš mašinos ištraukė beveik 54 tūkst. vienetų įvairių pavadinimų cigarečių, jų vertė – daugiau kaip 20 tūkst. litų.

Visiems kontrabandinių cigarečių gabentojams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, o rūkalai ir juos gabenusios transporto priemonės sulaikytos.


Šiame straipsnyje: Kybartaicigaretėskontrabanda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių